venice-the-magic-of-italy_65e1e68baecceghf.jpg

Почивка във Венеция 2024 - магията на Северна Италия с полет от София

Снимки

Изживейте магията на Венеция - градът на влюбените и безспорната перла на Адриатическото море. Стъпете в света на архитектурните чудеса и уютните канали, където всяка улица е история, а всяка лодка - поема.
Не пропускайте класическата обиколка на Венеция с гондола - неповторимо романтично преживяване; Посетете двореца на Дожите, вдъхновен от венецианската готика, и насладете се на изгледа от моста "Rialto", който се счита за символ на града; Отделете време и да опитате традиционните италиански ястия в уютните ресторанти край каналите. Хапнете от превъзходната паста, морски дарове и тирамису.

 • 1763
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • полупансион;
 • Град;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка; Уединение;
 • София;
 • Май;

Програма

 • Ден 1

  Събиране на летище за директен полет София до Болоня с авиокомпания European Air Charter. Панорамна обиколка на Болоня, включена в цената. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер - около 2:30 час. Настаняване. Информационна среща. Нощувка.  

 • Ден 2

  Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: • Полудневна екскурзия до Венеция. Нощувка.  

 • Ден 3

  Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: • Полудневна екскурзия до Мурано и Бурано. Нощувка.  

 • Ден 4

  Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия, по желание и срещу допълнително заплащане: • Целодневна екскурзия до Верона Нощувка.  

 • Ден 5

  Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна целодневна екскурзия срещу доплащане. • Целодневна екскурзия до Модена. Нощувка.  

 • Ден 6

  Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия срещу доплащане: • Целодневна екскурзия до Ферара. Връщане в хотела. Нощувка.  

 • Ден 7

  Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия срещу доплащане: • Целодневна екскурзия до Лаго ди Гарда, Сирмионе и Бардолино - с включена дегустация Връщане в хотела. Нощувка.  

 • Ден 8

  Закуска. Напускане на хотела.Трансфер до летище Болоня. Директен полет Болоня - София с авиокомпания European Air Charter. Продължителност на трансфер - около 3 часа.      

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет София - Болоня - София с авиокомпания European Air Charter;
Летищни такси;
Чекиран багаж до 20 кг и  ръчен багаж до 6 кг;
7 нощувки със закуски и вечери;
Трансфер летище - хотел - летище;
Панорамна обиколта на Болоня с екскурзовод на български език;
Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини;
Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Препоръчани допълнителни услуги, резервирани по желание:

Допълнителна полудневна екскурзия до Венеция - 138 лв. за възрастен/ 69 лв. за дете до 11.99 г.;
Допълнителна полудневна екскурзия до Мурано и Бурано - 158 лв. за възрастен/ 79 лв. за дете до 11,99 г.;
Допълнителна целодневна екскурзия до Верона - 148 лв. за възрастен/ 74 лв. за дете до 11,99 г.;
Допълнителна целодневна екскурзия до Модена - 178 лв. за възрастен/ 89лв. за дете до 11,99 г.;
Посещение на мезуя на Ензо Ферари - 100 лв. за възрастен/ 50лв. за дете до 11,99 г.;
Допълнителна целодневна екскурзия до Ферара - 168 лв. за възрастен/ 84 лв. за дете до 11,99 г.;
Допълнителна целодневна екскурзия до Лаго ди Гарда, Сирмионе и Бардолино, с включена дегустация - 188 лв. за възрастен/ 94 лв. за дете до 11,99 г.;
Разходи от личен характер.

 
Задължителни доплащания:

Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри на самолетно гориво 1000 щатски долара/тон при курс 1 евро = 1 щатски долара;
Туристическа такса в размер на 3,5 евро на човек/на ден.

Условия за резервация и анулация

Условия за резервации:
Депозит в размер 30 % платен до 24 часа след резервиране
Доплащане 21 дни преди тръгване
Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

 
Условия за анулации:
До 24 часа след резервация без такса за анулация
До 30 дни преди тръгване 50 лв/човек такса анулация
До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
Под 21 дни 100% като такса анулация

 
ВАЖНО:

Минимален брой туристи: 130 човека;
Срок за уведомяване при несъбран минимум - 21 дни;
Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност и/или задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

 
БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ
При предсрочно прекратяване на договора по инициатива на ПЪТУВАЩИЯ, заплатената от него или от негово име сума се възстановява чрез туристическия агент, сключил договора за туристически пакет с ПЪТУВАЩИЯ от името и за сметка на туроператора, когато ПЪТУВАЩИЯТ не може да започне и осъществи пътуването поради някоя от следните причини, която е била непредвидима към момента на сключване на договора за туристически пакет и е възникнала преди датата на отпътуване независимо от волята на пътуващия:
1.1.Злополука, акутно заболяване (заболяване, което възниква внезапно и непредвидено, представлява опасност за живота или здравето на пътуващия и изисква спешна медицинска намеса) или внезапно обостряне на хронично заболяване на ПЪТУВАЩ по договора за туристически пакет, с изключение на заболяване от COVID 19, при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и съществува опасност за влошаване на здравословното му състояние от пътуването.
1.2. Внезапно заболяване или злополука на близък на ПЪТУВАЩИЯ (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.), при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и пътуващият трябва да полага грижи за болния.
1.3. Смърт на пътуващия.
1.4. Смърт на близък на пътуващия (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.).
За доказване на настъпилите обстоятелства,пътуващия предоставя документите в заверено от него копие на адрес: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 53, ет. 2, ап. 25.
ТО се произнася в подходящ срок, но не повече от 5 раб. дни от получаване на документите.

Пакет максимална сигурност на ТО Абакс »

Застраховка Отговорност на ТО Абакс »

Здравни изисквания при посещение на Италия »Допълнителни услуги и екскурзии

Включена в цената панорамна обиколка на Болоня с екскурзовод на български език
Пълна информация »
Включена в цената
Полудневна екскурзия до Венеция
Пълна информация »
138.00 лв за възрастен
69.00 лв за дете
Полудневна екскурзия до островите Мурано и Бурано
Пълна информация »
158.00 лв за възрастен
79.00 лв за дете
Целодневна екскурзия до Верона
Пълна информация »
148.00 лв за възрастен
79.00 лв за дете
Целодневна екскурзия до Модена
Пълна информация »
178.00 лв за възрастен
89.00 лв за дете
Посещение на мезуя на Ензо Ферари 100.00 лв за възрастен
50.00 лв за дете
Екскурзия до Лаго ди Гарда + Сирмионе и Бардолино
Пълна информация »
188.00 лв за възрастен
94.00 лв за дете

Популярни дестинации

Почивки в Австрия 🇦🇹 Почивка в Албания 🇦🇱 Почивки в Аржентина 🇦🇷 Почивки в Белгия 🇧🇪 Почивки в Бразилия 🇧🇷 Почивка в България 🇧🇬 Почивки във Ватикана 🇻🇦 Почивки във Великобритания 🇬🇧 Почивка във Виетнам 🇻🇳 Почивки в Германия 🇩🇪 Почивка в Гърция 🇬🇷 Почивка в Дания 🇩🇰 Почивки в Доминикана 🇩🇴 Почивки в Египет 🇪🇬 Почивка в Естония 🇪🇪 Почивки в Индия 🇮🇳 Почивки в Исландия 🇮🇸 Почивки в Испания 🇪🇸 Почивка в Италия 🇮🇹 Почивка в Йордания 🇯🇴 Почивки в Камбоджа 🇰🇭 Почивка в Кения 🇰🇪 Почивки в Китай 🇨🇳 Почивки в Куба 🇨🇺 Почивки в Латвия 🇱🇻 Почивка в Литва 🇱🇹 Почивка в Мавриций 🇲🇺 Почивка в Малта 🇲🇹 Почивка в Мароко 🇲🇦 Почивка в Монако 🇲🇨 Почивка в Норвегия 🇳🇴 Почивки в ОАЕ 🇦🇪 Почивки в Португалия 🇵🇹 Почивка в Сейшелски Острови 🇸🇨 Почивки в Словения 🇸🇮 Почивка в Тайланд 🇹🇭 Почивка в Танзания 🇹🇿 Почивки в Тунис 🇹🇳 Почивка в Турция 🇹🇷 Почивки в Узбекистан 🇺🇿 Почивка в Уругвай 🇺🇾 Почивки във Филипини 🇵🇭 Почивки във Франция 🇫🇷 Почивки в Чехия 🇨🇿 Почивки в Шри Ланка 🇱🇰 Почивка в Япония 🇯🇵

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми