Туристическа агенция ТРИП ТАЙМ БГ приема плащане на заявените резервации по банкова сметка BG27STSA93000021774164 или с кредитна/дебитна карта VISA, Master Card или Maestro, през виртуален ПОС терминал на Банка ДСК.

При резервацията на организирано пакетно пътуване през сайта triptime.bg, плащането на депозита следва да се извърши до 24 часа, след потвърждение на наличните свободни места, получаване на договора за избраната туристическа услуга и информация за извършване на плащането.

В случай, че резервацията е за самолетен билет с моментално издаване, застрахователна полица, влизаща в сила след по-малко от 72 часа или резервиране на вече потвърдени свободни места на last minute предложение за организирано пътуване със срок на заминаване по-кратък от 30 дни, заплащането следва да се извърши в момента на резервацията с кредитна или дебитна карта.

Освен ако изрично не е упоменат друг срок в договора за организирано пътуване, пълното доплащане за пътуването следва да се извърши до 31 дни, преди датата на заминаване.

Отказ от резервация и възстановяване на платени суми

При отказ от направена резервация, Клиентът има право на възстановяване на вече платени суми или дължи неустойка, според условията в конкретния договор за пакетно туристическо пътуване или условията на избраната туристическа услуга. Туристическа агенция ТРИП ТАЙМ БГ, в качеството си на посредник между Туроператора и/или доставчика на туристическа услуга и Клиента, оказва съдействие на Клиента при такава ситуация. При отказ от пакетно пътуване, без право на възстановяване на платения депозит, Клиентът е длъжен да уведоми ТА ТРИП ТАЙМ БГ писмено на email info@triptime.bg в договорения срок за анулиране.

При невъзможност за осъществяване на резервираното пакетно пътуване по вина на Туроператора или при недостатъчен брой записани туристи, за осъществяване на пътуването, Туроператорът възстановява платените от клиента суми. Възстановените суми, постъпили по банковата сметка на ТРИП ТАЙМ БГ, се превеждат по сметка на Клиента в българска банка в срок до 3 работни дни, от датата на получаване на възстановената сума от съответния доставчик.

При заявка за резервация, платена с банкова карта, за която са изчерпани своевременно наличните свободни места, платените суми се възстановяват обратно по картата на Клиента в срок от 2 работни дни.

Екипът ни е на разположение да Ви информира за анулационните срокове и неустойки на всеки един продукт или услуга в сайта.