Почивка в Гърция 2023 / 2024

Подбрани оферти за почивки в Гърция от

  • Транспорт


Няма открити активни оферти по избраните критерии.
На почивка в Гърция къде?

Почивка на остров Крит - Крит е един от най-големите острови в Гърция. Той предлага множество забележителности като древните градове Кносос и Фестос, манастирите и руините на древните замъци. Любителите на плажовете ще бъдат зашеметени от красивите и дълги плажове на острова.

Почивка на остров Санторини - изключително красив остров в Егейско море. Той е известен с белия си пясък и известните муслите вода на плажовете. Островът има много места, където може да посетите винения фестивал, да разглеждате древните крепости на планината и да се насладите на невероятните гледки от морския бряг.

Почивка на остров Родос - остров Родос е един от най-популярните острови в Гърция. Той е известен със своите красиви исторически забележителности и старинните крепости, рибните пазари, тесните улички и островния градски център. Тук можете да се насладите на богатството на местната кухня и на множеството плажове, които се отличават с невероятна красота.

Почивка на остров Лефкада - Лефкада е остров на прекрасните и диви плажове и кристално чисто море. Островът е подходящ за любителите на водните спортове като кайтсърф и уиндсърф.

Почивка на остров Корфу - остров Корфу е един от най-предпочитаните острови в Гърция. Той се отличава със своето богатство от исторически забележителности и красиви плажове. Можете да разгледате различни древноримски крепости и манастири или да се насладите на плажовете му.

Други дестинации

Почивка в Австрия 🇦🇹 Почивка в Бахрейн Круиз до Белгия 🇧🇪 Круиз до Великобритания 🇬🇧 Почивка във Виетнам 🇻🇳 Почивка в Германия 🇩🇪 Круиз до Египет 🇪🇬 Почивка в Израел 🇮🇱 Почивка в Индия 🇮🇳 Почивка в Индонезия 🇮🇩 Почивка в Иран 🇮🇷 Круиз до Испания 🇪🇸 Почивка в Италия 🇮🇹 Почивка в Йордания 🇯🇴 Почивка в Кабо Верде 🇨🇻 Почивка в Камбоджа 🇰🇭 Круиз до Катар 🇶🇦 Почивка в Кения 🇰🇪 Почивка в Кипър 🇨🇾 Почивка в Китай 🇨🇳 Почивка в Куба 🇨🇺 Почивка в Мавриций 🇲🇺 Почивка в Мадагаскар 🇲🇬 Почивка в Малайзия 🇲🇾 Почивка в Малдиви 🇲🇻 Почивка в Мароко 🇲🇦 Почивка в Мексико 🇲🇽 Круиз до ОАЕ 🇦🇪 Круиз до Оман 🇴🇲 Почивка в остров Бали 🇲🇾 Почивка в Палестина 🇵🇸 Круиз до Португалия 🇵🇹 Почивка в Сейшелски Острови 🇸🇨 Почивка в Тайланд 🇹🇭 Почивка в Танзания 🇹🇿 Почивка в Тунис 🇹🇳 Почивка в Турция 🇹🇷 Круиз до Франция 🇫🇷 Почивка в Чехия 🇨🇿 Почивка в Шри Ланка 🇱🇰 Почивка в Южна Африка 🇿🇦

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми