Почивки в Гърция 2024

Подбрани оферти за почивка в Гърция със самолет от София

  • Транспорт

На почивка в Гърция къде?

Почивка на остров Крит - Крит е един от най-големите острови в Гърция. Той предлага множество забележителности като древните градове Кносос и Фестос, манастирите и руините на древните замъци. Любителите на плажовете ще бъдат зашеметени от красивите и дълги плажове на острова.

Почивка на остров Санторини - изключително красив остров в Егейско море. Той е известен с белия си пясък и известните муслите вода на плажовете. Островът има много места, където може да посетите винения фестивал, да разглеждате древните крепости на планината и да се насладите на невероятните гледки от морския бряг.

Почивка на остров Родос - остров Родос е един от най-популярните острови в Гърция. Той е известен със своите красиви исторически забележителности и старинните крепости, рибните пазари, тесните улички и островния градски център. Тук можете да се насладите на богатството на местната кухня и на множеството плажове, които се отличават с невероятна красота.

Почивка на остров Лефкада - Лефкада е остров на прекрасните и диви плажове и кристално чисто море. Островът е подходящ за любителите на водните спортове като кайтсърф и уиндсърф.

Почивка на остров Корфу - остров Корфу е един от най-предпочитаните острови в Гърция. Той се отличава със своето богатство от исторически забележителности и красиви плажове. Можете да разгледате различни древноримски крепости и манастири или да се насладите на плажовете му.

Свързани дестинации

Почивка в Турция 🇹🇷

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми