Анталия, лято 2023 - 7 нощувки с полет от Пловдив

Снимки

Лятна почивка в Анталия през 2023 с директни полети от Пловдив всеки четвъртък от 25 май до 29 юни (включително) и от 31 август до 19 октомври (включително) можете да се насладите на всичко, което този красив град може да предложи.
За ваканцията си се настанете в един от многото прекрасни хотели в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер, които предлагат голямо разнообразие от удобства, за да гарантират, че престоят ви ще бъде комфортен, приятен и без стрес. Прекарайте дните си в опознаване на всичко, което Анталия може да предложи - от плуване на зашеметяващите плажове, през пазаруване на местните пазари, до опознаване на богатата култура и история на града.

 • 1574
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • All Inclusive; според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • Пловдив;
 • Май; Юни; Август; Септември; Октомври;

Програма

 • Ден 1

  Директен чартърен полет от Пловдив до Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 2-7

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други: Демре-Мира-Кекова - Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол; Далян Краб тур - ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници; Кападокия за 2 дни - ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири; Аквариума Antalya Aquarium - един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума; Памуккале - уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. *Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

 • Ден 8

  Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Пловдив.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет Пловдив - Анталия - Пловдив с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Цената не включва

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
*Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Важна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.

Застраховка Отговорност на ТО Тез Тур »

Здравни изисквания при посещение на Турция »


Уточнение

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Условия за записване

1. Условия за плащане:

1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет

1.2. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA) се изисква и заплаща депозит в размер на 100% от цената на туристическия пакет
1.3. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.4. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.5. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.6. За резервации направени след срока описан в т. 1.3 и 1.4. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

3.5. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT/MAXX ROYAL KEMER RESORT), VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA) се прилагат следните анулационни условия:
3.5.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30 % от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.5.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 40 % от цената по договор за MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA и 10 % за останалите типове настаняване в MAXX & VOYAGE HOTELS.

3.5.3. При анулация от 30 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата пакетна цена и 100 % от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.
3.5.4. При анулация от 16 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

Допълнителна информация

* Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Полетно разписание

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
*Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
11:50 Пловдив (PDV) - 13:30 Анталия (AYT)
09:20 Анталия (AYT) - 10:50 Пловдив(PDV)

*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

Хотели по програмата

Asia Hotel 3 *
★★★
Idyros Hotel 3 *
★★★
Ares Blue Hotel 4*
★★★★
Kemer Hotel 3*
★★★
Club Tess Hotel 4*
★★★★
Galaxy Beach Hotel Alanya 4*
★★★★
Asrin Beach 4 *
★★★★
Mediterranean Breeze Hotel 4*
★★★★
Suncityside Hotel 4*
★★★★
Blue Paradise Side 5*
★★★★★
K House Hotel 4*
★★★★
Campus Hill Hotel 5*
★★★★★
Astoria Kemer 4 *
★★★★
Stella Hotel 4 *
★★★★
Magic Sun Hotel 4 *
★★★★
Monte Carlo Hotel 4*
★★★★
Kleopatra Beach Hotel 4*
★★★★
Krizantem Hotel 4 *
★★★★
Arsi Hotel 4*
★★★★
Club Hotel Mirabell 4 *
★★★★
Caretta Relax Hotel 4*
★★★★
Kemalhan Beach Hotel 4 *
★★★★
Kleopatra Micador 3 *
★★★
Relax Beach Hotel 4*
★★★★
Kleopatra Arsi Hotel 4*
★★★★
Kolibri Hotel 4*
★★★★
Erkal Resort 3 *
★★★
Belpoint Beach Hotel 3 *
★★★
Kleopatra Ada Hotel 4*
★★★★
Belkon Hotel 4 *
★★★★
Arsi Enfi City Beach 4*
★★★★
Side Yesiloz Hotel 3*
★★★
Blue Star Hotel 4*
★★★★
Xeno Eftalia Resort 4*
★★★★
Grand Mir`amor Hotel 4*
★★★★
Selcukhan Hotel 4*
★★★★
Club Hotel Sunbel 4 *
★★★★
Mc Beach Park Resort 5 *
★★★★★
Merve Sun Hotel 4*
★★★★
Larissa Mare Beach 4 *
★★★★
Ambassador Hotel 4 *
★★★★
Kandelor Hotel 4*
★★★★
Asdem Park Hotel 4 *
★★★★
Larissa Sultan's Beach Hotel 4 *
★★★★
Club Hotel Caretta Beach 4*
★★★★
Side Royal Paradise 5*
★★★★★
Kemal Bay 5*
★★★★★
Kleopatra Atlas Hotel 4 *
★★★★
Sultan Sipahi Resort 4*
★★★★
Sirius Kemer 4 *
★★★★
The Marilis Hill Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Kemer Dream Hotel 4*
★★★★
Hotel Camyuva Beach 4+ *
Larissa Green Hill Holiday Village Hv-1
★★★
Cenger Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Holiday Park Resort 5*
★★★★★
Holiday Garden Resort 5*
★★★★★
Mc Arancia Resort Hotel 5*
★★★★★
Annabella Annex 4 *
★★★★
Grand Santana Hotel 4*
★★★★
Grand Uysal Beach Hotel 5*
★★★★★
Garden Resort Bergamot Hotel 4*
★★★★
Antik Hotel & Garden 4*
★★★★
Artemis Princess Hotel 4*
★★★★
Kemer Botanik Resort 4*
★★★★
Grand Kolibri Prestige & Spa 5*
★★★★★
Senza Hotels The Inn Resort & Spa 5*
★★★★★
Armas Gul Beach Hotel
★★★★
Kleopatra Golden Beach 4*
★★★★
Club Insula Resort&spa 5*
★★★★★
Dream Of Side Hotel 3*
★★★
Laren Seaside Hotel & Spa
Laren Family Hotel&Spa
Eldar Resort 4+ *
Viking Park Hotel & Spa 4*
★★★★
Xperia Grand Bali 4*
★★★★
Armas Bella Sun 4*
★★★★
Armas Green Fugla Beach 4*
★★★★
Armas Kaplan Paradise 5*
★★★★★
Club Aqua Plaza 4*
★★★★
Riolavitas Resort & Spa 5*
★★★★★
Sunny Hill Alya 4 *
★★★★
Royal Towers Resort Hotel 4*
★★★★
Aydinbey Gold Dream Hotel 5*
★★★★★
Narcia Resort 5*
★★★★★
Antique Roman Palace 4 *
★★★★
Beach Club Doganay 5*
★★★★★
The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Perre Delta Resort & Spa 5*
★★★★★
Sherwood Greenwood Resort Hotel 4*
★★★★
Sealife Rose Residence 5*
★★★★★
Euphoria Excelsior Hotel 4 *
★★★★
Armas Sunrise Lara 5*
★★★★★
Daima Biz Resort 5 *
★★★★★
Cesars Resort Side 5*
★★★★★
Meder Resort 5 *
★★★★★
Raymar Resort&Aqua 5*
★★★★★
Oz Hotels Sui Resort 5*
★★★★★
Corolla Side Hotel 4*
★★★★
Ozkaymak Falez Hotel 5 *
★★★★★
Royal Garden Select & Suite 5*
★★★★★
J'adore Deluxe Hotel & Spa 5*
★★★★★
Novia White Lilyum 4 *
★★★★
Michell Hotel & Spa 5*
★★★★★
Lonicera World 4*
★★★★
Armas Beach Hotel 4*
★★★★
Larissa Club Akman Park 4 *
★★★★
Golden Lotus 4 *
★★★★
Q Premium Resort 5 *
★★★★★
Perre Art Hotel Resort &Spa 5*
★★★★★
Lucida Beach Hotel 5*
★★★★★
Incekum Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Dream World Resort Hotel&Spa 4 *
★★★★
Diamond Elite Hotel & Spa 5*
★★★★★
Antalya Hotel Resort & Spa 5 *
★★★★★
White City Resort&spa 5*
★★★★★
Diamond Beach Hotel & Spa 5*
★★★★★
Side Aquamarin Resort & Spa 4*
★★★★
L`oceanica Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Viking Star Hotel 5*
★★★★★
Sealife Family Resort Hotel 5*
★★★★★
Litore Hotel Resort & Spa 5*
★★★★★
Washington Resort 5 *
★★★★★
Lonicera Premium 4*
★★★★
Timo Resort 5*
★★★★★
Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa 5 *
★★★★★
Club Nena 5*
★★★★★
Alexia Resort & Spa +16 Adults Only 5*
★★★★★
Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5 *
★★★★★
Bosphorus Sorgun 5*
★★★★★
Grand Park Lara 5*
★★★★★
Club Hotel Sera 5*
★★★★★
Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*
★★★★★
Amon Hotels Belek 4*
★★★★
Aydinbey Queen's Palace & Spa 5*
★★★★★
Akka Claros Hotel 4 *
★★★★
Ozkaymak Incekum 5 *
★★★★★
Nova Park Side 5*
★★★★★
Kilikya Resort Camyuva 5 *
★★★★★
The Sense De Luxe Hotel 5*
★★★★★
Mirada Del Mar Hotel 5*
★★★★★
Lonicera Resort & Spa 5*
★★★★★
Armas Transatlantik Hotel Spa 5*
★★★★★
Sherwood Suites Resort 5*
★★★★★
Ma Biche Kemer By Werde Hotels 5 *
★★★★★
Annabella Diamond 5*
★★★★★
Serenis Hotel 4 *
★★★★
Laguna Beach Alya Resort & Spa Hotel 5*
★★★★★
Ozkaymak Select Resort 5 *
★★★★★
Dream World Aqua Resort&Spa 5 *
★★★★★
Seaden Valentine Resort & Spa 5*
★★★★★
Perre La Mer Hotel 5*
★★★★★
Granada Luxury Resort & Spa 5*
★★★★★
Vera Stone Palace 5*
★★★★★
Diamond Premium Hotel & Spa 5*
★★★★★
Oz Hotels Side Premium 5*
★★★★★
Arnor De Luxe Hotel & Spa
Side Royal Luxury Hotel & Spa 5*
★★★★★
Lykia World Antalya 5*
★★★★★
Wind Of Lara Hotel & Spa 5*
★★★★★
Megasaray Westbeach Antalya 5*
★★★★★
Maya World Park 4*
★★★★
Sea Planet Resort & Spa 5*
★★★★★
Sea World Resort&spa 5*
★★★★★
Granada Luxury Beach 5*
★★★★★
Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Utopia World Hotel 5*
★★★★★
Orange County Resort Hotel Alanya 5*
★★★★★
Cesars Temple De Luxe Hotel 5*
★★★★★
Club Kastalia Holiday Village 5*
★★★★★
Haydarpasha Palace 5*
★★★★★
Palm World Side Resort&spa 4*+
★★★★
Horus Paradise Luxury Resort & Club 5*
★★★★★
Limak Limra Hotel & Resort 5*
★★★★★
Rox Royal Hotel 5*
★★★★★
Sherwood Dreams Resort 5*
★★★★★
Xoria Deluxe Hotel 5*
★★★★★
Aydinbey Famous Hotel 5*
★★★★★
Seamelia Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Von Resort Golden Coast 5*
★★★★★
Sentido Turan Prince 5*
★★★★★
Kirman Sidera Luxury & Spa 5*
★★★★★
Botanik Hotel&resort 5*
★★★★★
Asdem Labada Hotel 5 *
★★★★★
Club Boran Mare Beach Hv-1
Armas Saray Regency (Ex.maritim Saray Regency) 5*
★★★★★
Tui Family Life Kaya Side 5*
★★★★★
Club Hotel Turan Prince World 5*
★★★★★
Paloma Foresta Resort 5*
★★★★★
Kimeros Park Holiday Village Hv-1
Simena Sun Club Hv-1
Blue Marlin Deluxe Spa Resort Hotel 5*
★★★★★
Grand Park Kemer Hotel 5 *
★★★★★
Xanthe Resort 5*
★★★★★
Botanik Platinum 5*
★★★★★
Ali Bey Club 5*
★★★★★
Amara Luxury Resort & Villas 5*
★★★★★
Von Resort Elite 5*
★★★★★
Vera Club Hotel Mare 5*
★★★★★
Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Sunis Evren Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Belconti Resort 5*
★★★★★
Baia Kemer Club 5*
★★★★★
Kaya Belek 5*
★★★★★
Amara Premier Palace 5*
★★★★★
Side Sunport Hotel & Spa 5*
★★★★★
Limak Arcadia Golf & Resort 5*
★★★★★
Hotel Su 5 *
★★★★★
Sentido Flora Garden 5*
★★★★★
Maritim Pine Beach Resort 5*
★★★★★
Akka Alinda Hotel 5*
★★★★★
Queen's Park Tekirova 5 *
★★★★★
Alva Donna Beach Resort Comfort 5*
★★★★★
Kirman Calyptus Resort & Spa
Kamelya K Club 5*
★★★★★
Kilikya Palace Goynuk 5 *
★★★★★
Limak Atlantis De Luxe 5*
★★★★★
Euphoria Tekirova Hv-1/5*
★★★★★
Nashira Resort & Spa 5 *
★★★★★
Kirman Hotels Sidemarin Beach&Spa 5 *
★★★★★
Kirman Leodikya Resort 5 *
★★★★★
Kirman Hotels Arycanda Deluxe 5 *
★★★★★
Aska Lara River Suite 5*
★★★★★
Kamelya Fulya Hotel 5*
★★★★★
Miramare Queen Hotel 4*
★★★★
Kirman Belazur Resort & Spa 5*
★★★★★
Aquaworld Belek By Mp Hotels 5*
★★★★★
Orange County Resort Hotel 5*
★★★★★
Sherwood Exclusive Lara 5*
★★★★★
Barut B Suites 4*
★★★★
Sunis Kumkoy Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Sherwood Exclusive Kemer 5*
★★★★★
Aska Lara Resort & Spa 5*
★★★★★
Diamond Deluxe Hotel & Spa 5*
★★★★★
Adalya Resort & Spa 5*
★★★★★
Alva Donna World Palace 5*
★★★★★
Sherwood Sensimar Belek Resort 5*
★★★★★
Adalya Ocean Deluxe 5*
★★★★★
Swandor Topkapi Palace 5*
★★★★★
Pgs Kiris Resort 5*
★★★★★
Port Nature Luxury Resort & Spa 5*
★★★★★
Aydinbey King's Palace & Spa 5 *
★★★★★
Baia Lara Hotel 5 *
★★★★★
Mylome Luxury Hotel & Resort 5*
★★★★★
Mirage Park Resort 5*
★★★★★
Seaden Quality Resort & Spa 5*
★★★★★
Papillon Ayscha 5*
★★★★★
Papillon Belvil 5*
★★★★★
Liu Resorts 5*
★★★★★
Bellis Deluxe 5*
★★★★★
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort 5*
★★★★★
Spice Hotel & Spa 5*
★★★★★
Kamelya Selin Hotel 5*
★★★★★
Tui Blue Side 5*
★★★★★
Granada Luxury Belek 5 *
★★★★★
Ic Santai Family Resort 5*
★★★★★
Royal Dragon Hotel 5*
★★★★★
Paloma Perissia Hotel 5*
★★★★★
Royal Alhambra Palace 5*
★★★★★
Paloma Oceana Luxury 5*
★★★★★
Cornelia De Luxe Resort 5*
★★★★★
Alva Donna Exclusive 5*
★★★★★
Akka Antedon Hotel 5*
★★★★★
Delphin Diva 5 *
★★★★★
Papillon Zeugma 5*
★★★★★
Club Marco Polo
Delphin Palace 5*
★★★★★
Royal Seginus 5*
★★★★★
Ali Bey Resort 5 *
★★★★★
Club Mega Saray 5*
★★★★★
Gural Premier Belek 5*
★★★★★
Royal Taj Mahal 5*
★★★★★
Ic Hotels Green Palace 5*
★★★★★
Paloma Orenda 5*
★★★★★
Royal Holiday Palace 5*
★★★★★
Barut Kemer 5*
★★★★★
Doubletree By Hilton Antalya-Kemer 5*
★★★★★
Gural Premier Tekirova 5*
★★★★★
Tui Sensatori Resort Barut Sorgun 5*
★★★★★
Miramare Beach Hotel 5*
★★★★★
Club Zigana
Barut Hemera 5*
★★★★★
Concorde Deluxe Resort 5*
★★★★★
Delphin Be Grand Resort 5*
★★★★★
Adalya Elite Lara 5*
★★★★★
Adam & Eve Resort 5* Adults Only
★★★★★
Delphin Imperial 5*
★★★★★
Rixos Beldibi 5*
★★★★★
Rixos Downtown 5*
★★★★★
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*
★★★★★
Royal Wings Hotel 5*
★★★★★
Rixos Sungate 5*
★★★★★
Titanic Beach Lara 5 *
★★★★★
Arum Barut Collection 5*
★★★★★
Gloria Verde Resort 5*
★★★★★
Paloma Finesse Side 5*
★★★★★
Ela Quality De Luxe Resort 5*
★★★★★
Rixos Premium Tekirova 5*
★★★★★
Kaya Palazzo Golf 5*
★★★★★
Gloria Golf Resort 5*
★★★★★
Voyage Sorgun 5*
★★★★★
Barut Cennet & Acanthus 5*
★★★★★
Lara Barut Collection 5*
★★★★★
Voyage Belek Golf & Spa 5*
★★★★★
Titanic Mardan Palace 5*
★★★★★
Calista Luxury Resort 5*
★★★★★
Gloria Serenity Resort 5*
★★★★★
Cullinan Golf & Resort Belek 5*
★★★★★
Rixos Land Of Legends 5*
★★★★★
Rixos Premium Belek 5*
★★★★★
Ng Phaselis Bay 5*
★★★★★
Ic Hotels Residence 5*
★★★★★
Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*
★★★★★
Maxx Royal Belek Golf Resort 5*
★★★★★
Maxx Royal Kemer 5*
★★★★★
Club Prive By Rixos Belek 5*
★★★★★

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми