Почивки в Турция 2024

Подбрани оферти за почивка в Турция със самолет от София, Пловдив и Варна

  • Транспорт

Турция е очарователна страна с богата история, красиви природни пейзажи, вкусна кухня и гостоприемни хора. Турция е смесица от различни култури и традиции, които се отразяват в нейните оживени градове и очарователни градчета. Широките и плажове, отличното all inclusive обслужване, достъпните цени и близостта и до България, превръщат Турция в една от най-желаните дестинации за почивка или екскурзия.

Кой е най-добрият сезон за почивка на Турция?

Най-добрите сезони за почивка в Турция са пролетта и есента, когато температурите са по-умерени и туристите не са толкова много. В началото и края на този период времето може да е променливо и за това цените за ол инклузив почивка в Турция са по-евтини.

Кое е най-доброто място за почивка в Турция?

Турция е известна с някои от най-добрите морски курорти в света, предлагащи невероятни плажове, красива природа и богата култура.

Почивка в Анталия - това е един от най-известните и популярни курорти в Турция. Анталия предлага невероятни плажове, красиви паркове и градини, музеи и забележителности, както и много магазини и ресторанти. В Анталия се намират курортите Алания, Кемер, Сиде, Белек и Лара. Анталия е подходящо място за почивка с деца.

Почивка в Бодрум - този курорт е известен с бляскави нощи и безкрайни плажове. Той е също така дом на множество културни забележителности, като замъци, музеи и древни руини.

Почивка в Мармарис - този курорт се намира в южната част на Турция и предлага красиви плажове, яхтен хавана и много ресторанти, магазини и нощни заведения.

Почивка в Кушадасъ - този курорт е популярен сред туристите със своята красива природа, невероятни плажове и богата култура. В Кушадасъ се намират много музеи и забележителности, като древни руини и замъци.

Почивка във Фетие - курортът е известен с невероятните си плажове и красивата си природа. Фетие е известен с множество културни забележителности, като гробниците на кралете, археологически музеи, древни руини и крепостта на Свети Никола.

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми