Почивка в Турция 2023 / 2024

Подбрани оферти за почивки в Турция със самолет от София, Варна, Пловдив и Бургас

  • Транспорт

Турция е очарователна страна с богата история, красиви природни пейзажи, вкусна кухня и гостоприемни хора. Турция е смесица от различни култури и традиции, които се отразяват в нейните оживени градове и очарователни градчета. Широките и плажове, отличното all inclusive обслужване, достъпните цени и близостта и до България, превръщат Турция в една от най-желаните дестинации за почивка или екскурзия.

Кой е най-добрият сезон за почивка на Турция?

Най-добрите сезони за почивка в Турция са пролетта и есента, когато температурите са по-умерени и туристите не са толкова много. В началото и края на този период времето може да е променливо и за това цените за ол инклузив почивка в Турция са по-евтини.

Кое е най-доброто място за почивка в Турция?

Турция е известна с някои от най-добрите морски курорти в света, предлагащи невероятни плажове, красива природа и богата култура.

Почивка в Анталия - това е един от най-известните и популярни курорти в Турция. Анталия предлага невероятни плажове, красиви паркове и градини, музеи и забележителности, както и много магазини и ресторанти. В Анталия се намират курортите Алания, Кемер, Сиде, Белек и Лара. Анталия е подходящо място за почивка с деца.

Почивка в Бодрум - този курорт е известен с бляскави нощи и безкрайни плажове. Той е също така дом на множество културни забележителности, като замъци, музеи и древни руини.

Почивка в Мармарис - този курорт се намира в южната част на Турция и предлага красиви плажове, яхтен хавана и много ресторанти, магазини и нощни заведения.

Почивка в Кушадасъ - този курорт е популярен сред туристите със своята красива природа, невероятни плажове и богата култура. В Кушадасъ се намират много музеи и забележителности, като древни руини и замъци.

Почивка във Фетие - курортът е известен с невероятните си плажове и красивата си природа. Фетие е известен с множество културни забележителности, като гробниците на кралете, археологически музеи, древни руини и крепостта на Свети Никола.

Други дестинации

Почивка в Австрия 🇦🇹 Почивка в Бахрейн Круиз до Белгия 🇧🇪 Круиз до Великобритания 🇬🇧 Почивка във Виетнам 🇻🇳 Почивка в Германия 🇩🇪 Круиз до Египет 🇪🇬 Почивка в Израел 🇮🇱 Почивка в Индия 🇮🇳 Почивка в Индонезия 🇮🇩 Почивка в Иран 🇮🇷 Круиз до Испания 🇪🇸 Почивка в Италия 🇮🇹 Почивка в Йордания 🇯🇴 Почивка в Кабо Верде 🇨🇻 Почивка в Камбоджа 🇰🇭 Круиз до Катар 🇶🇦 Почивка в Кения 🇰🇪 Почивка в Кипър 🇨🇾 Почивка в Китай 🇨🇳 Почивка в Куба 🇨🇺 Почивка в Мавриций 🇲🇺 Почивка в Мадагаскар 🇲🇬 Почивка в Малайзия 🇲🇾 Почивка в Малдиви 🇲🇻 Почивка в Мароко 🇲🇦 Почивка в Мексико 🇲🇽 Круиз до ОАЕ 🇦🇪 Круиз до Оман 🇴🇲 Почивка в остров Бали 🇲🇾 Почивка в Палестина 🇵🇸 Круиз до Португалия 🇵🇹 Почивка в Сейшелски Острови 🇸🇨 Почивка в Тайланд 🇹🇭 Почивка в Танзания 🇹🇿 Почивка в Тунис 🇹🇳 Круиз до Франция 🇫🇷 Почивка в Чехия 🇨🇿 Почивка в Шри Ланка 🇱🇰 Почивка в Южна Африка 🇿🇦

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми