Почивки в Лаго ди Комо 2024 / 2025

Почивки в Лаго ди Комо, Италия със самолет от София и Варна. Ранни записвания, промоционални и last minute оферти.

  • Транспорт

Забележителности, които да посетите по време на почивката си в Лаго ди Комо

Вила Балбианело
Villa Balbianello

Вила Балбианело е историческа вила с градини, разположена на брега на езерото Комо. Известна е с красивия си парк и е използвана като локация за много филми.

Вила Карлота
Villa Carlotta

Вила Карлота е известна със своите обширни ботанически градини и неокласическа архитектура. Градините предлагат разнообразие от растителни видове и прекрасни гледки към езерото.

Комо катедрала
Como Cathedral

Катедралата в Комо е един от най-големите и значими религиозни сгради в региона. Построена в готически стил със забележителни витражи и скулптури.

Вила Мелци
Villa Melzi

Вила Мелци включва изящни градини и музеи, разположени на живописния бряг на езерото Комо. Посетителите могат да се насладят на разходки сред статуи и цветни алеи.

Беладжо
Bellagio

Беладжо е град, известен със своите тесни улички, живописни гледки и луксозни вили. Разположен е на кръстопътя на трите клона на езерото Комо.

Изола Комачина
Isola Comacina

Изола Комачина е единственият остров в езерото Комо. На острова има археологически останки и малка църква, която е популярна сред туристите.

Градини Вила Монастеро
Villa Monastero

Градините на Вила Монастеро предлагат прекрасни гледки към езерото и са идеално място за разходки и релаксация. Вилата също така съдържа музей и образователен център.

Музеят на кристалите
Museum of Crystals

Музеят на кристалите показва богата колекция от минерали и кристали. Интересен е за любителите на геологията и природата.

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми