Почивка в Тунис 2023 / 2024

Подбрани оферти за почивки в Тунис със самолет от София, Варна и Пловдив

  • Транспорт

Тунис е скрит скъпоценен камък в Северна Африка, който предлага уникално съчетание от история, култура и природна красота. При почивка в Тунис ще се насладите на зашеметяващото му средиземноморско крайбрежие, древните руини и оживените пазари. Тунис е идеалната дестинация за тези, които търсят почивка, която е едновременно спокойна и изпълнена с приключения. Една от основните причини да изберете Тунис за следващата си почивка е неговата целогодишна достъпност и разнообразието от хотели и екскурзии на достъпни цени.

Кое е най-подходящо време за почивка в Тунис?

Най-подходящото време за ол инклузив почивка в Тунис е от месеците април до юни и от септември до ноември. През тези периоди температурите са по-ниски и приятни, а туристите не са толкова много. В летните месеци от юни до септември температурите могат да достигнат до 40 градуса. Поради по-малкото туристи, през пролетта понякога се предлагат и по-евтини ласт минет почивки в Тунис.

Други дестинации

Почивка в Австрия 🇦🇹 Почивка в Бахрейн Круиз до Белгия 🇧🇪 Круиз до Великобритания 🇬🇧 Почивка във Виетнам 🇻🇳 Почивка в Германия 🇩🇪 Круиз до Египет 🇪🇬 Почивка в Израел 🇮🇱 Почивка в Индия 🇮🇳 Почивка в Индонезия 🇮🇩 Почивка в Иран 🇮🇷 Круиз до Испания 🇪🇸 Почивка в Италия 🇮🇹 Почивка в Йордания 🇯🇴 Почивка в Кабо Верде 🇨🇻 Почивка в Камбоджа 🇰🇭 Круиз до Катар 🇶🇦 Почивка в Кения 🇰🇪 Почивка в Кипър 🇨🇾 Почивка в Китай 🇨🇳 Почивка в Куба 🇨🇺 Почивка в Мавриций 🇲🇺 Почивка в Мадагаскар 🇲🇬 Почивка в Малайзия 🇲🇾 Почивка в Малдиви 🇲🇻 Почивка в Мароко 🇲🇦 Почивка в Мексико 🇲🇽 Круиз до ОАЕ 🇦🇪 Круиз до Оман 🇴🇲 Почивка в остров Бали 🇲🇾 Почивка в Палестина 🇵🇸 Круиз до Португалия 🇵🇹 Почивка в Сейшелски Острови 🇸🇨 Почивка в Тайланд 🇹🇭 Почивка в Танзания 🇹🇿 Почивка в Турция 🇹🇷 Круиз до Франция 🇫🇷 Почивка в Чехия 🇨🇿 Почивка в Шри Ланка 🇱🇰 Почивка в Южна Африка 🇿🇦

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми