Почивка в Тунис, Порт ел Кантауи - 7 нощувки с полет от София

Снимки

Почивка със седем нощувки в Тунис в избрания хотел. Директни полети от София всеки вторник в периода от 26.05 до 23.06.2020 г. вкл и от 25.08 до 22.09.2020 вкл.

 • 533
 • 8 дни
 • 7
 • Сафари;
 • Самолет;
 • според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка;
 • София;
 • Август; Септември;

Програма

 • Ден 1 » Полет София - летище Енфида

  Чартърен полет София /Терминал 1/ - Енфида. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване и свободно време. Вечеря и нощувка. 8 ден Закуска в хотела. Освобождаване на стаите по обяд. Трансфер до летище Енфида за полета до София /Терминал 1/.

 • Ден 2-7 » Свободен ден за плаж или допълнителна екскурзия по желание

  Закуска в хотела. Свободно време. Вечеря и нощувка. Може да избирате между богато разнообразие от допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат от България преди заминаване.

 • Ден 8 » Полет до България

  Закуска в хотела. Освобождаване на стаите по обяд. Трансфер до летище Енфида за полета до София /Терминал 1/.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

самолетен билет (без включен кетъринг) София - Енфида, Хамамет - София с чартърен полет;
пътнически и летищни такси в размер на 95 евро /към 27.02.2019 г./;
чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 10 кг;
7 нощувки на съответния пансионв избрания хотел;
трансфери летище - хотел - летище;
представител на туроператора по време на престоя с руски/английски език;
медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/.
Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Цената не включва

екскурзии по желание /резервират се и се заплащат в България най-късно до 10 дни преди отпътуване/;
задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

Важна информация

Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Важно! На територията на Тунис е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест!

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 80.Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 20 дни преди датата на отпътуване.

*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.


Полетно разписание

За дати 26.05, 02.06, 09.06, 16.06 и 23.06
София 08:00 - Енфида-Хамамет 08:20
Енфида-Хамамет 09:10 - София 13:30

За дати 25.08, 01.09, 08.09, 15.09 и 22.09
София 15:30 - Енфида-Хамамет 15:50
Енфида-Хамамет 16:40 - София 21:00

Часова разлика: Тунис e МИНУС 2 часа назад в този период на годината. (София 12:00, Тунис 10:00)

Визови изисквания

Българските граждани влизат в Тунис с паспорт, валиден минимум 6 месеца към датата на пътуване. Други специални документи не се изискват. Визи за посещения в Тунизийската република за период до 90 дни, както и при транзитно преминаване през страната, за българските граждани не са необходими. При престой, надхвърлящ 90 дни, е необходимо да се направят постъпки за получаване на разрешение за пребиваване (cartedeséjour) в полицията по местоживеене. За целта е необходимо да бъдат представени изискваните по тунизийското законодателство документи, в т.ч. удостоверение за местоживеене и документи, обосноваващи необходимостта от престой в Тунизийската република.
*При пътуване от България за Тунис не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

Условия за резервации и анулациии

1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
-доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Тунис);

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2. При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3. При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

Допълнителна информация

УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 650 долара на тон; Енфида: 750 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

*Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.

В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
Допълнителни услуги и екскурзии

Яздене на камили (полудневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
39 лв за възрастен
20 лв за дете до 12г
City Tour (полудневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
29 лв за възрастен
20 лв за дете до 12г
Тунис - Картаген - Сиди бу Саид (еднодневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
88 лв за възрастен
49 лв за дете до 12г
Южен Тунис - Сахара (двудневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
156 лв за възрастен
98 лв за дете до 12г
Кайруан и Ел Джем (еднодневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
78 лв за възрастен
49 лв за дете до 12г
Разходка с лодка (полудневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
39 лв за възрастен
20 лв за дете до 12г
Фригия Зулу (вечерна екскурзия)
Информация за екскурзията »
68 лв за възрастен
39 лв за дете до 12г
Медината Ел Захра (вечерна екскурзия)
Информация за екскурзията »
68 лв за възрастен
39 лв за дете до 12г
Фригия - Картаген АКВА ПАРК (еднодневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
78 лв за възрастен
49 лв за дете до 12г
Фригия - ЗОО ПАРК (полудневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
49 лв за възрастен
29 лв за дете до 12г
Разходка с АТВ-та(полудневна екскурзия)
Информация за екскурзията »
39 лв за възрастен
20 лв за дете до 12г

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми