vacation-on-mauritius_609ac91e52e77up9.jpg

Априлска ваканция - почивка на о-в Мавриций с полети от София

Снимки

Готови ли сте да се впуснете в незабравима ваканция? Присъединете се към нас на 9-дневно приключение до пищния и красив остров Маврици с полети на Turkish Airlines от София! Датата на отпътуване е 10 април 2023 г. и ще можете да се насладите на 7 нощувки на чисто блаженство и релакс на острова.Остров Маврици е известен със своите зашеметяващи плажове с бял пясък, кристално чисти тюркоазени води и спиращи дъха залези. Прекарайте дните си, наслаждавайки се на слънцето, и впускайки се във вълнуващи екскурзии из острова. Запознайте се с местната култура и се насладете на вкусни ястия от традиционната кухня. Или просто се отпуснете на плажа и се насладете на зашеметяващите гледки.

 • 1572
 • Самолет;
 • според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Опознавателна; Почивка; Почивка с деца; Уединение;
 • София;
 • Април;

Програма

 • Ден 1

  Отпътуване от Летище София с полет до Истанбул на Турски авиолинии. Кацане в Истанбул.

 • Ден 2-8

  Свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка.

 • Ден 9

  След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище MRU International за полет до Истанбул на Турски авиолинии.

 • Ден 10

  Кацане в Истанбул. Излитане за София. Кацане на летище София.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет София - Порт Луис, Мавриций - София с полети на ТК с включени летищни такси;
Един салонен багаж до 8 кг. и чекиран багаж до 2 х 23 кг.;
Трансфер летище-хотел-летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро и покритие за
Covid19. За лица над 70 г. покритието е по-малко.

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Допълнителни екскурзии;
Застраховка за хора над 65 г.: 66-70 г. с покритие 10 000 евро - доплащане 5 евро; 71-75 г. с покритие 5 000 евро - доплащане 5 евро; 76-79 г. с покритие 4 000 евро - доплащане 8 евро; от 80 г. с покритие 2 000 евро - доплащане 6 евро;
Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
Такса към самолетния билет (ако авиокомпанията наложи такава). Начислява се към момента на издаване на билетите за цялата група - около 10 дена преди заминаване.
ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
Важно: Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение от агенцията-партньор на място.

Условия за резервация и анулация

1. Плащания:
Авансово плащане - 30% от общата сума при записване;
Доплащане: до 30 дни преди отпътуване.
2. Необходими данни за всички пътуващи*:
Три имена на латиница по международен паспорт;
ЕГН или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
Номер на паспорт и дата на валидност.
*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.

Важна информация: За пътуване до Мавриций се изисква международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 3 месеца след датата на влизане в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайтсърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Важно: За деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да се носят оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители или непътуващият родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да се предостави актът за раждане на детето, както и копие от него.
Документите ще послужат пред българските гранични власти.
*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 15
(Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 21 дни преди отпътуване).

Здравни изисквания при посещение на Мавриций »


Анулационни условия

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка, е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма. Важи и за предплатените допълнителни екскурзии.
Ако направената анулация е от 29 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването. Важи и за предплатените екскурзии.
При неявяване за полет, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването.
ВАЖНО: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени. Цените на горивата в програмата за Мавриций са калкулирани с параметри $1000/тон и 1 евро = 1,06 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от
туроператора и заплатена от потребителя не по- късно от 21 дни преди датата на заминаване за чартърните полети или към момента на издаване на билетите за групата, когато полетите са с Турски авиолинии.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото да актуализира часовете на излитане и кацане, за което туроператорът ще информира своевременно пътниците.

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми