Съкровищата на остров Бали - 8 нощувки с полет от София

Снимки

Приказният остров Бали - 4 дни обиколен тур, с повече от 10 посещавани обекта и екскурзии и 3 дни свободно време за плаж.
Маршрут: Санур – Убуд – Бегудул – Менгви – Кандидаса – Батубулан – Бесаких.
Уникална програма, която ни завежда във вътрешността на Бали, за да усетим душата на местната религия и култура. Посещаваме свещени места за хинду религията, откриваме приказни гледки, завършваме с плаж и забавления.

 • 515
 • 10 дни
 • 8
 • Самолет;
 • с включена закуска;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка;
 • София;
 • Октомври;

Програма

 • Ден 1 » Полет София - Истанбул - Бали

  Събираме се на летище София и отпътуваме с полет през Истанбул на Турски авиолинии за магическия остров Бали.

 • Ден 2 » остров Бали

  Пристигаме на о-в Бали около 19:30 и след като минем митнически и гранични проверки ще бъдем закарани за нощувка в хотел Prama Sanur Beach 4**** . Настаняване. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 3 » Санур - Убуд

  Закуска в хотела. Насочваме се към културната столица на о-в Бали - Убуд, като по пътя правим тур на удивителните Балийски средища на културата и занаятите: Celuk - център на златото и среброто. Майсторски, ръчни изработки - идеалният подарък. Batuan - център на каменоделието и популярен още със специфичните картини, рисувани само с естествени материали в типичен, местен стил. Mas - центъра на дърворезбата, където намираме истински шедьоври - балийски маски, статуи на божества, амулети. Вълнуващо! Достигаме до Ubud - център художническото творчество. Тук ще посетим гората на маймуните, ще се потопим в типичния за Бали пазар (а как най-добре да почувстваме духа на местните, ако не на пазарите), ще се насладим на кралския дворец Тази вечер ще спим в сърцето на о-в Бали, сред много зеленина, лукс и отлично обслужване. Вечерта се разхождаме из романтичните кътчета на Убуд и осъзнаваме защо е любимото кътче на краля. Настаняване в хотел Alaya Resort Ubud 5*****

 • Ден 4 » Езерото Бератам и храма Улун Дану

  Закуска. Днес в програмата основната ни забележителност е планинския курорт Бедугул, със смайващите гледки на езерото Бератам и храма Улун Дану Продължаваме през селцето Менгви, за да посетим Кралския Храм Taman Ayun, горещите извори и СПА, които са разположени на склона на планината Батукару в селцето Пенатахан. По пътя пред нас ще се разкрият удивителните оризови тераси на Jatiluwih - красивите гледки и терасите засадени с ориз са признати от UNESCO, като част от световното културно наследство. В края на деня се връщаме в хотел Alaya Resort Ubud 5***** за почивка.

 • Ден 5 » Батубулан - Тирта Емпул

  Закуска. Насочваме се към следващата ни цел курорта Кандидаса - на брега на океана и с магическата гледка на планината Батур, езерото Батур и пушещия вулкан Агуг. По пътя спираме в селцето Батубулан, за да се потопим в балийската култура с представление на традиционните танци Баронг и Крис, посещаваме Goa Gajah (пещерата на слоновете) и свещените извори на Тирта Емпул, разположени в Тампак Сиринг. Нощувка в хотел Rama Candidasa 4****

 • Ден 6 » Кандидаса

  Закуска. Днес ще направим тур до храма-майка на Бали - Pura Besakih, Бесаких, разположен на склоновете на планината Агунг с най-високия връх на о-в Бали. Това е най-големия и важен храм на хинду религията в Бали Продължаваме към Карангасем, в източната част на Бали, за да посетим Tirta Gangga свещения воден дворец. Спираме също в Goa Lawah (пещерата на прилепите) и в Клункунг. След края на програмата се насочваме и се настаняваме в хотел The Patra Bali Resort & SPA 5*****

 • Ден 7-9 » Свободен ден за плаж и забавления

 • Ден 10 » Плаж и полет към България

  Имаме цял, последен ден на плажа. Отпътуване за София с полет на Турски авиолинии през Истанбул.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет София - Бали, Денпасар - София, с Турски авиолинии (през Истанбул), с включен кетъринг;
Летищни такси;
Регистриран багаж 30 кг;
Трансфер летище - хотел - летище;
8 нощувки със закуски описани по-долу
1 нощувка със закуска в хотел Prama Sanur Beach 4****
2 нощувки със закуски в хотел Alaya Resort Ubud 5*****
1 нощувка със закуска в хотел Rama Candidasa 4****
4 нощувки със закуски в хотел The Patra Bali Resort & SPA 5*****
Целодневна екскурзия до Селук, Батуан, Мас;
Тур на УБУД с Кралския дворец и пазара на изкуството;
Целодневна екскурзия Бегудул - Менгви;
Целодневна екскурзия до Батубулан - Goa Gajah - Тирта Емпул - Тампак Сиринг;
Посещение на храма-майка на о-в Бали;
Посещение на традиционни танци баронг и крис;
Посещение на Свещения воден дворец Tirta Gangga;
Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 10 000 евро на ДЗИ;
Водач с български за целия престой;
ЗАБЕЛЕЖКА: Всички екскурзии се провеждат на български от лицензиран екскурзовод.

Цената не включва

Вечери. Вечерите в хотелите с апо около 15-20 евро, но нашият съвет е да се опита вкусната и разнообразна балийска кухня. Храната в заведения за бързо хранене е около 5 евро;
Бакшиши за местния екскурзовод и шофьора по 8 долара на ден или около 40-50 долара за целия престой;
Екскурзии на място;
Разходи от личен характер;
Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“.
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Важна информация

ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 20 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.
Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061810000253 при ЗД ЛЕВ ИНС АД.
 


Полетно разписание

(всички времена са местни за съответната дестинация):
София – Истанбул 21:40 – 23:05 / Истанбул – Денпасар 01:20 – 19:30
Денпасар – Истанбул 21:00 – 05:25 (+ на следващия ден) / Истанбул – София 07:45 – 09:05
Трансфер летище – хотел – летище:
Летище Денпасар – Санур 1 час
Хотел The Patra Bali – летище Денпасар – 15 минути.

Условия за резервации

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.
Условия за прекратяване на договор

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Други предложения

Уикенд в Тоскана 2020
Уикенд в Тоскана 2020 4 дни през април, май или септември в Италия от София
Италия - под небето на Тоскана ранно записване
Италия - под небето на Тоскана Цени за ранни записвания с включена отстъпка от 50 лв. от пакетната цена за записвания до 27.12.2019 г.
Кападокия 2020 с автобус от София - 7 нощувки без нощни преходи ранно записване
Кападокия 2020 с автобус от София - 7 нощувки без нощни преходи 7 дни през март, април, май, юли или септември в Турция от Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или София или Хасково
Египет от А до Я - Круиз по Нил, Кайро и Хургада с полет от София промо оферта
Египет от А до Я - Круиз по Нил, Кайро и Хургада с полет от София 8 дни през януари, февруари, март, април или май в Египет от София

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми