Дубай - Рай в Ориента - дати за 2021 - 5 или 6 нощувки

Снимки

Почивка в Дубай през 2021 с възможност за избор между програма с 5 или 6 нощувки и включени Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език и посещение на Рамката (Dubai Frame).

 • 779
 • 6 дни
 • 5
 • Сафари; Шопинг;
 • Самолет;
 • с включена закуска;
 • Град; Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • София;
 • Януари; Февруари; Март;

Програма

В зависимост от деня на заминаване, програмата се провежда в един от следните варианти:

 • Ден 1

  Излитане от летище София, Терминал 2 с директен полет на Fly Dubai в 14.10 часа. Кацане на летище Дубай в 20.55 часа и трансфер до избрания хотел (около 30-40 минути).  Настаняване.  Нощувка.

 • Ден 2

  Закуска.  Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включената в цената Панорамна обиколка на емирството с екскурзовод на български език. Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Екскурзията ще завърши с включеното в цената посещение на Frame Dubai (Рамката) — новата емблема на Дубай. Опция: Бурж Халифа - наблюдателна площадка “At the Top” Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света?  Безспорно най-внушителната забележителност в емирството е Бурж Халифа. Опция: Global Village (Глобъл Вилидж) Начален час: 19:30. Продължителност: 4 часа Вечерта имаме удоволствието да ви поканим  да се потопите в културата на целия свят — над 30 павилиона от 75 различни страни, кафенета и ресторантчета разположени около канал с грандиозни алеи за разходки. Нощувка.

 • Ден 3

  Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Очарованието на арабските пазари с включен обяд Начален час: 09:30. Продължителност: 5 часа Потопете се в екзотиката на Златния пазар, Пазара за подправки и Пазара за електроника. Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина   Начален час: 19:00. Продължителност: 4 часа Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.  Нощувка.

 • Ден 4

  Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Екскурзия до Абу Даби Начален час: 08:00. Продължителност: 10 часа Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “най-зеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини.  Нощувка.

 • Ден 5

  Закуска.  Опция: Цветните градини - “Miracle Gardens” и Мадинат Джумейра Начален час: 08:30. Продължителност: 5 часа Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря Начален час: 14:45 . Продължителност: 6 часа Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Нощувка.

 • Ден 6

  Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за България в 09.40 часа.  Кацане на летище София в 13.25 часа с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.

 • Ден 1

  Излитане от летище София, Терминал 2 с директен полет на FLY DUBAI в 14.10 часа. Кацане на летище Дубай в 20.55 часа и трансфер до избрания хотел (около 30-40 минути). Настаняване.  Нощувка.

 • Ден 2

  Закуска. Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включена в цената Панорамна обиколка на Емирството с екскурзовод на български език. Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на Емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Екскурзията ще завърши с включеното в цената посещение на Frame Dubai (Рамката) — новата емблема на Дубай. Опция: Бурж Халифа – наблюдателна площадка “At the Top” Къде,  ако  не  в  Дубай,  можете  да  се  изкачите  на  най-високата  сграда  в  света? Опция: Global Village (Глобъл Вилидж) Начален час: 19:30. Продължителност: 4 часа Вечерта имаме удоволствието да ви поканим  да се потопите в културата на целия свят — над 30 павилиона от 75 различни страни, кафенета и ресторантчета, разположени около канал с грандиозни алеи за разходки. Нощувка.

 • Ден 3

  Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Очарованието на арабските пазари с включен обяд Начален час: 09:30. Продължителност: 5 часа Потопете се в екзотиката на Златния пазар, Пазара за подправки и Пазара за електроника. Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина Начален час: 19:00. Продължителност: 4 часа  Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки. Нощувка.

 • Ден 4

  Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Екскурзия до Абу Даби Начален час: 08:00. Продължителност: 10 часа Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “най-зеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини.  Нощувка.

 • Ден 5

  Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря Начален час: 14:45. Продължителност: 6 часа Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Опция: Цветните градини – “Miracle Gardens” и Мадинат Джумейра Начален час: 08:30. Продължителност: 5 часа Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Нощувка.

 • Ден 6

  Закуска. вободно време за плаж, шопинг и развлечения. Опция: Вечеря в хотел Армани 5* (130.00 евро) Начален час: 19:30. Продължителност: 3 часа Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в  кулата  “Бурж  Халифа”.  Всичко  в  обзавеждането  е  създадено  с  много  внимание  към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия  от  Италия,  специалитети  от  Тоскана,  традиционни  рецепти  от  индийската  кухня, тапас  и  японска  гурме  кухня  с  прекрасна  гледка  към Танцуващите  фонтани  на  Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.

 • Ден 7

  Закуска. Освобождаване на хотела.Трансфер до летище. Полет за България в 09.40 часа.  Кацане на летище София в 13.25 часа с незабравими спомени от Дубай и Обединените арабски емирства.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Двупосочен самолетен билет
Летищни такси
Чекиран багаж до 20 кг
Ръчен багаж до 7 кг с размер 55/38/20 см
Tрансфери
5 или 6 нощувки със закуска
Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
Посещение на Рамката (Dubai Frame)
Mедицинска застраховка (за лица до 85 години)

Цената не включва

Екскурзиите срещу допълнително заплащане.
Такса "Туристически дирхам" в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при пристигане в хотела и се таксува на стая на вечер както следва:
5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*.
Разходи от личен характер
Кетъринг на борда на самолета — 10 евро на пътник в посока
Такса промяна курса на долара

Важна информация

Необходими документи и условия на записване:
Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 50% от сумата, доплащане — до 30 дни преди заминаването.
Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване
Срок за уведомление за несъбран минимум - 30 дни, преди заминаване
Забележки:
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 20
Пътуването е без медицински изисквания за имунизации
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.70 BGN. При промяна на обменния курс с повече от 3% туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България
Дните за провеждане на допълнителни екскурзии могат да претърпят промяна
Посочените в програмата часове за екскурзии са ориентировъчни
Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.
Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.


Полезна информация

Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
Обмяна на валута може да се извърши в многобройните обменни бюра. Няма рестрикции за внос или износ на местна и чуждестранна валута.
Не е възпитано да се снимат местни жители в традиционните им облекла, особено жените.
Купете си алкохол от безмитна зона, защото спиртни напитки не се продават в магазините. Не пийте на улицата.
Препоръчително е да се ползва вода за пиене, която се продава във всеки супермаркет.


Допълнителни услуги и екскурзии

Панорамна обиколка на Дубай
Информация за екскурзията »
Включена в цената
Бурж Халифа: Наблюдателна площадка At The Top
Информация за екскурзията »
107.57 лв за възрастен
88.01 лв за дете
Модерен круиз по Дубай Марина с вечеря
Информация за екскурзията »
127.13 лв за възрастен
88.01 лв за дете
Сафари с джипове в пустинята с вечеря
Информация за екскурзията »
117.35 лв за възрастен
88.01 лв за дете
Посещение на Ferrari World в Абу Даби
Информация за екскурзията »
244.48 лв
Очарованието на арабските пазари с включен обяд
Информация за екскурзията »
78.23 лв за възрастен
68.45 лв за дете
Посещение на Yas Waterworld в Абу Даби
Информация за екскурзията »
244.48 лв
Вечеря в хотел Армани
Информация за екскурзията »
254.26 лв за възрастен
244.48 лв за дете
Комбо пакет: Ferrari World + Yas Waterworld в Абу Даби
Информация за екскурзията »
283.60 лв
Разходка с хеликоптер: 12 мин
Информация за екскурзията »
469.40 лв
Посещение на Глобъл Вилидж
Информация за екскурзията »
58.67 лв
Градините на Дубай и Madinat Jumeirah
Информация за екскурзията »
78.23 лв за възрастен
68.45 лв за дете
Екскурзия до Абу Даби
Информация за екскурзията »
127.13 лв за възрастен
107.57 лв за дете
Обяд в Бурж ал Араб 7*
Информация за екскурзията »
371.61 лв за възрастен
254.26 лв за дете

Други предложения

Италиански езера 2021 - 6 дни с автобус от София и Пловдив промо оферта
Италиански езера 2021 - 6 дни с автобус от София и Пловдив 6 дни през март, април, май, юни, юли, август, септември или октомври в Хърватия и Италия от Пловдив или София
Нова година 2021 в Кемер, Анталия - полет от София на 29.12
Нова година 2021 в Кемер, Анталия - полет от София на 29.12 5 дни през декември в Турция от София
Почивка в Тунис 2021, 7 нощувки от Варна промо оферта
Почивка в Тунис 2021, 7 нощувки от Варна Резервации срещу депозит от 50 лв на пътуващ
Класическа Италия - стандартен вариант
Класическа Италия - стандартен вариант 9 дни през април, май, юни, юли, август, септември или октомври в Италия от Пловдив или София
Коледни базари в Брюксел със самолет и водач на български език
Почивка в Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация промо оферта
Почивка в Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация 8 дни през февруари, март, април, май, октомври, ноември или декември в ОАЕ от София

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми