Перлите на Мароко и Андалусия - 6 или 8 нощувки

Снимки

Перлите на Мароко и Андалусия. Вълнуваща екскурзия на два континента. Ще можете да се потопите в атмосферата на арабските приказки в Мароко с включено посещение на Шефшауен и Танжер и да се наслади на красивата Андалусия.
Програмата се провежда с 6 или 8 нощувки.
За дати 26.09 - 02.10, 10.10 - 16.10 - 6 нощувки
За дати 02.10 - 11.10, 16.10 - 25.10 - 8 нощувки

 • 1177
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • полупансион;
 • Град;
 • Екскурзия; Опознавателна;
 • София;
 • Септември; Октомври;

Програма

 • Ден 1 » Полет София - Танжер

  Среща на Летище София за директен чартърен полет до Мароко. Кацане на летището в Танжер. Продължителност на трансфер - около 30 минути. Панорамна обиколка на Танжер - Наричан Тингис в миналото, градът е играл важна историческа роля в обединението на днешно Мароко. Обзорна обиколка на града с автобус. Преминаване покрай крепостните стени на медината и крайбрежния булевард, възможност за снимки на панорамната площадка, от която се разкрива невероятна гледка - гледка към два свята. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 2 » Свободно време или по желание допълнителна екскурзия

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до най-синият град в Мароко - Шефшауен - Името Chef Chaouen идва от формата на планинските върхове над града, които изглеждат като два рога (chaoua) на коза (chef). Казват, че не си заслужава да отидеш в Мароко, ако не видиш Шефшауен. Градчето е сгушено в склоновете на планинската верига Риф. По-интересно е, че всичко наоколо е синьо. Облечете нещо подходящо за да изпъквате на приказния фон. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 3 » Танжер - Тарифа

  Закуска. Освобождаване на хотела. Фериботно преминаване Танжер - Тарифа Панорамна обиколка на Малага. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 4 » Свободно време или по желание допълнителна екскурзия

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Кордоба (около 186 км - 2:00 часа в една посока). Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 5 » Свободно време или по желание допълнителна екскурзия

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до двореца Алхамбра в Гранада - Арабска приказка (около 160 км - 1:46 часа). Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 6 » Свободно време или по желание допълнителна екскурзия

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия Бялата Андалусия - Посещение на изумителната Ронда, селцето на смърфовете Хускар и ферма за бикове за корида (около 109 км - 1:42 часа в една посока). Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка. или Полудневна екскурзия до Нерха - романтиката на Коста дел Сол (около 127 км - 1:45 часа в една посока). Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 7 » Свободно време или по желание допълнителна екскурзия

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Гибралтар и пристанището Puerto Banus в Марбея (около 109 км - 1:38 часа в една посока). Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

 • Ден 8

  Закуска. Полудневна екскурзия. Панорамна обиколка на Малага (около 42.8 км- 00:40 часа в една посока).

 • Ден 9 » Полет Малага - София

  Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време. Отпътуване за летище Малага. Директен полет Малага-София.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

26.09 / 10.10 цената е на човек в ЛЕВА и включва:
Самолетен билет София - Малага с авиокомпания Bulgaria Air с включени летищни такси и багаж 20 кг чекиран и 10 кг / 7 кг ръчен багаж;
Самолетен билет Танжер - София с авиокомпания Bulgarian Air Charter с включени летищни такси и багаж 20 кг чекиран и 10 кг / 7 кг ръчен багаж;
4 нощувки със закуски и вечери в района на Коста Дел Сол в Las Palmeras 4* или подобен;
2 нощувки в хотел 4* в Танжер на закуска и вечеря;
Трансфер летище - хотел - летище с луксозен автобус;
Панорамна обиколка на Малага с екскурзовод на български;
Панорамна обиколка на Танжер с екскурзовод на български;
Полудневна екскурзия до Шефшауен с екскурзовод на български;
Медицинска застраховка с асистънс и покритие 10 000 евро;
Водач от България за целия престой;
Застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва

26.09 / 10.10 цената не включва:
Целодневна екскурзия до Севиля - Перлата на Испания с вкл. входна такса за Катедралата - 128 лева за възрастен/ 59 лева за дете до 11,99 г.;
Целодневна екскурзия до Кордоба - 118 лева за възрастен/ 59 лева за дете до 11,99 г.;
Полудневна екскурзия до Марбея - 42 лева за възрастен/ 21 лева за дете до 11,99 г.;
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета;
Цените са калкулирани с параметри 650 щатски долара/тон;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.
Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Важна информация

Резервации:
Авансово плащане: 350 лв./човек при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на заминавне.
ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 40 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.
Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 1306181000025 при ЗД ЛЕВ ИНС АД със седалище гр. София, улица Цар Борис III, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2019 г. до 07.09.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 1 400 000 (един милион и четиристотин хиляди лева).
Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Протокол за максимална сигурност на ТО АБАКС »

Застраховка Отговорност на ТО Абакс »


Други предложения

Мароко - Имперските столици - олекотен UNESCO тур с полет от София промо оферта
Мароко - Имперските столици - олекотен UNESCO тур с полет от София Резервации срещу депозит от 50 лв на пътуващ
Загреб и Плитвички езера
Загреб и Плитвички езера 4 дни през април, май или септември в Сърбия и Хърватия от Пловдив или София
Румъния - легенди от Трансилвания - 3 нощувки промо оферта
Румъния - легенди от Трансилвания - 3 нощувки 4 дни през март, април, май, юли, август, септември или октомври в Румъния от Бургас, Варна или Велико Търново или София
Перлите на Египет - Кайро и Хургада с полет от Варна промо оферта
Перлите на Египет - Кайро и Хургада с полет от Варна Резервации срещу депозит от 50 лв на пътуващ
Лара, Анталия, лято 2021 - 7 нощувки с полет от Варна ранно записване
Лара, Анталия, лято 2021 - 7 нощувки с полет от Варна Промоционални условия за нови резервации след 01.10.2020 г.
Истанбул градът на мечтите с посещение на Лозенград промо оферта
Истанбул градът на мечтите с посещение на Лозенград 4 дни през април или май в Турция от Бургас или Варна или Русе

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми