Нова година 2023 в Кипър с чартър от София на 28.12

Снимки

Нова година 2023 в Кипър с директен полет от София!
300 слънчеви дни годишно, история, свежа храна и много златни плажове.
Посетете Никозия, градът разделен на две. Мястото, където е родена гръцката богиня на любовта. И още много от новата ни дестинация. Кипър Ви очаква!

 • 1512
 • 6 дни
 • 5
 • Самолет;
 • полупансион; според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • София;
 • Декември;

Програма

 • Ден 1 » Първи ден(28.12.2022г.)

  Отпътуване от Летище София с директен полет до Ларнака. Кацане в Ларнака. Посрещане от фирмапартньор. Трансфер до избрания хотел. Трансферът се извършва с лицензиран автобус. При пристигане - посрещане от персонала на хотела, настаняване. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 2-3 » Втори - трети ден (29.12 - 30.12.2022г.)

  Свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителни екскурзии.

 • Ден 4 » Четвърти ден (31.12.2022г.)

  Свободно време за плаж и почивка. Вечерта - организирана Новогодишна празнична вечеря.

 • Ден 5 » Пети ден (01.01.2023г.)

  Свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителни екскурзии.

 • Ден 6 » Шести ден (02.01.2023г.)

  След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище Ларнака за директен полет София.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет София - Ларнака - София;
Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 23 кг.;
Трансфер летище-хотел-летище;
5 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро и покритие за
Covid19.

Цената не включва

Допълнителни екскурзии на място;
Разходи от личен характер;
Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока за анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
Горивна такса - обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава);
Новогодишна вечеря - според избрания хотел.

Важна информация

1. Плащания:
Авансово плащане - 30% от общата сума при записване;
Доплащане: до 30 дни преди отпътуване;
ВАЖНО! В случай на евентуални неблагоприятни промени заради Ковид-19, като задължителна
карантина, затворени граници и др., ако не осъществим полетите, ВСИЧКИ заплатени суми ще бъдат възстановени в десетдневен срок, съгласно условията на договора.
2. Необходими данни за всички пътуващи* :
Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
Номер на паспорта и дата на валидност;
*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.

Здравни изисквания при посещение на Кипър »


Допълнителна информация

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от цената на пътуването.
Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;
ВАЖНО: Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени. Цените на горивата в програмата за Кипър са калкулирани с параметри $700/тон и 1 евро = 1,2 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по- късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото да актуализира часовете на излитане и кацане, за което туроператорът ще информира своевременно пътниците.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайтсърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Важно: За деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 г. пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – декларация и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци, влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 21 дни преди отпътуване).
Важно: Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение от агенцията-партньор на място

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми