Нова година 2020 в Палермо, Сицилия

Снимки

Посрещнете 2020 в Италия! Програма с полет от София, 4 нощувки със закуски, трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с ДЗИ, водач от България.

 • 660
 • 5 дни
 • 4
 • Самолет;
 • с включена закуска;
 • Град;
 • Забавление; Почивка;
 • София;
 • Декември;

Програма

 • 1

  29.12.2019

  Събиране на летище София. Пристигане в Палермо. Трансфер до избраният хотел. Настаняване. Продължителност на трансфер - около 2 часа. Свободно време в Палермо или полудневна екскурзия на Палермо и Монреале - срещу доплащане. Нощувка.

 • 2

  30.12.2019

  Закуска. Свободно време в Палермо или целодневна екскурзия до Етна и Таормина - срещу доплащане. Нощувка

 • 3

  31.12.2019

  Закуска. Свободно време в Палермо или целодневна екскурзия до Ериче и Седжеста - срещу доплащане. Посрещане на Нова Година 2020 - Очаквайте нашите предложения за Новогодишна вечеря. Нощувка.

 • 4

  01.01.2020

  Закуска. Свободно време на почивка, разходки и шопинг. Нощувка.

 • 5

  02.02.2020

  Закуска. Свободно време. Напускане на хотела. Трансфер до летище Пелермо. Полет за България.

Цената включва

Самолетен билет София - Палермо - София с директен чартърен полет;
Чекиран багаж до 20 кг и речен багаж до 7 кг.
Летищни такси;
4 нощувки със закуски в избраният хотел;
Трансфер летище - хотел - летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с ДЗИ;
Водач от България.

Цената не включва

Екскурзия на Палермо и Монреале с екскурзовод на български, с включен вход за Катедралата в Монреале и слушалки - 58 лв. за възрастен / 29 лв за деца до 11.99 год;
Екскурзия до Етна и Таормина - 112 лв. за възрастен / 56 лв за деца до 11,99 год;
Екскурзия до Ериче и Седжеста - 88 лв. за възрастен / 44 лв. за деца до 11.99 год;
Новогодишна вечеря.
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета; Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара;
Общинска такса - около 6-8 евро за целия престой, заплаща се на място. Възможно е да бъде променена без предупреждение.
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Важна информация

ВАЖНО:
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Минимален брой за провеждане на програмата 120 човека.
Групата се потвърждава до 20 дни преди отпътуване.
Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум от 30 човека.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.
Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061710000224 при ЗД ЛЕВ ИНС АД.

Снимки


Палермо

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително. 

Условия за резервации и анулациии

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв, при подписване на договор.
Краен срок за плащане:  31 дни преди датата на пътуване.

Други предложения