Нова година 2021 в Белград, хотел Сърбия

Снимки

Нова година 2021 в Белград в хотел Сърбия. Програма с 3 нощувки, включени 3 закуски, 2 обикновени вечери и Новогодишна вечеря с включени неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.

 • 1207
 • 4 дни
 • 3
 • Автобус;
 • полупансион;
 • Град;
 • Екскурзия; Забавление; Почивка;
 • София;
 • Декември;

Програма

В зависимост от деня на заминаване, програмата се провежда в един от следните варианти:

 • Ден 1 » София - Белград

  Отпътуване от София в 09.00 ч. от пл. “Ал. Невски” по маршрут: София - Ниш - Белград. Пристигане в столицата на Сърбия в следобедните часове. Настаняване в хотел SRBIJA - 3*** (http://hotelsrbija.com/sr/). Почивка и подготовка за Празничната нощ. Празнична Новогодишната вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, с включено неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика. ЧЕСТИТА НОВА 2021 ГОДИНА!!! Нощувка.

 • Ден 2 » Белград

  Късна закуска. Панорамна и пешеходна обиколка на Белград, градът разположен на двете реки - Сава и Дунав, включваща модерния център - Нови Београд, историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан - най-старото и забележително място в града, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава. Свободно време в центъра на Белград, където ще имате възможност да почуствате новогодишното настроение и еуфорията на местните хора, както и за опитате традиционен десерт в известното кафене „Руски цар”. Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

 • Ден 3 » Белград - Топола - Белград

  Закуска. Полудневна екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до Топола - едно от съкровищата на старите владетели, град в сърцето на район Шумадия, неизменно свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в който са изложени негови лични вещи и оръжия. За славното минало на града напомнят църквата Св. Богородица, скромна отвън, но отвътре с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. Разположен високо над Топола на връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най-историческите забележителности в тази част на Шумадия. Църквата е с пет впечатляващи купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук ще намерите гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22-ма члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним и на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най-известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. По желание дегустация, която не е включена в цената на допълнителната екскурзия (~7 EUR). Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

 • Ден 4 » Белград - Ниш - София

  Закуска. Отпътуване за България. Попътна спирка в Ниш, разположен на р. Нишава, на чиито десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните, древният град Наисус остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Пристигане в София вечерта около 22.00 ч.

 • Ден 1 » Ниш - Белград

  Отпътуване по маршрут: Ниш - Белград. По желание попътна спирка в Ниш, разположен на р.Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Предлагаме ви да се разходите из главния площад Освобожденя. Пристигане в столицата на Сърбия. Настаняване в хотел SRBIJA - 3*** (http://hotelsrbija.com/sr/). Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

 • Ден 2 » Белград - Топола - Белград

  Закуска. По желание можете самостоятелно да планирате екскурзия за половин ден, която ще ви отведе до Топола - едно от съкровищата на старите владетели, град в сърцето на район Шумадия, неизменно свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в която са изложени негови лични вещи и оръжия. За славното минало на града напомнят църквата Св. Богородица, скромна отвън, но отвътре с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. Разположен високо над Топола на връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най - историческите забележителности в тази част на Шумадия. Църквата е с пет впечатлителни купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук ще намерите гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22 члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най - известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино, която може също да посетите и да дегустирате местните сортове вина. Връщане в хотела. Почивка и подготовка за Празничната нощ. Празнична Новогодишната вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, с включено неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика. Нощувка. ЧЕСТИТА НОВА 2021 ГОДИНА!!!

 • Ден 3 » Белград

  Късна закуска. По желание и срещу допълнително заплащане /при налични свободни места в автобуса - подлежи на допълнително препотвърждение на място в хотела/ - панорамна и пешеходна обиколка на Белград, градът разположен на двете реки - Сава и Дунав, включваща модерния център - Нови Београд, историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан - най- старото и забележително място в града, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава. Свободно време в центъра на Белград, където ще имате възможност да почуствате новогодишното настроение и еуфорията на местните хора, както и за опитате традиционен десерт в известното кафене „Руски цар”. Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

 • Ден 4 » Белград - България

  Закуска. Отпътуване за България. По желание попътна спирка в Ниш, разположен на р.Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Предлагаме ви да се разходите из главния площад Освобожденя. Пристигане в България.

 • Ден 1 » Белград

  Отпътуване по маршрут: Ниш - Белград. Пристигане в столицата на Сърбия в следобедните часове. Настаняване в хотел SRBIJA - 3*** (http://hotelsrbija.com/sr/). Почивка и подготовка за Празничната нощ. Празнична Новогодишната вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, с включено неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, жива музика. ЧЕСТИТА НОВА 2021 ГОДИНА!!! Нощувка.

 • Ден 2 » Белград

  Късна закуска. По желание и срещу допълнително заплащане /при налични свободни места в автобуса - подлежи на допълнително препотвърждение на място в хотела/ - панорамна и пешеходна обиколка на Белград, градът разположен на двете реки - Сава и Дунав, включваща модерния център - Нови Београд, историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан - най- старото и забележително място в града, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храмът Св. Сава. Свободно време в центъра на Белград, където ще имате възможност да почуствате новогодишното настроение и еуфорията на местните хора, както и за опитате традиционен десерт в известното кафене „Руски цар”. Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

 • Ден 3 » Белград - Топола - Белград

  Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане /при налични свободни места в автобуса - подлежи на допълнително препотвърждение на място в хотела/ - полудневна екскурзия по желание и срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до Топола - едно от съкровищата на старите владетели, град в сърцето на район Шумадия, неизменно свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в която са изложени негови лични вещи и оръжия. За славното минало на града напомнят църквата Св. Богородица, скромна отвън, но отвътре с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. Разположен високо над Топола на връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най - историческите забележителности в тази част на Шумадия. Църквата е с пет впечатлителни купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса. Тук ще намерите гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22 члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най - известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. По желание дегустация, която не е включена в цената на допълнителната екскурзия (~7 EUR). Връщане в хотела. Вечеря на шведска маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

 • Ден 4 » Белград - Ниш

  Закуска. Отпътуване за България. По желание попътна спирка в Ниш, разположен на р.Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Предлагаме ви да се разходите из главния площад Освобожденя. Пристигане в България.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

транспорт с автобус 3***, 3 нощувки със закуски на шведска маса в хотел SRBIJA 3* - настаняване в стандартни стаи, 2 обикновени вечери на шведска маса, Празнична Новогодишна вечеря с богато меню и включени неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и жива музика, панорамна и пешеходна обиколка на Белград, посещение на Ниш, мед. застраховка с покритие 5000 EUR, водач от агенцията.

Цената не включва

полудневна екскурзия до Топола - 25 лв. при мин. 25 туристи (входна такса от 300 DIN в историческия комплекс в Топола се заплаща отделно и на място, дегустация - ~7 EUR).
доплащане за: единична стая - 60 лв.
допълнителни мероприятия /при налични свободни места в автобуса - подлежи на допълнително препотвърждение на място в хотела, заплащането е в брой на представителя на агенцията/: панорамна и пешеходна обиколка на Белград - 20 лв. Цената включва транспорт с автобус, водач от агенцията, местен екскурзовод на български език. Входните такси, в случай на такива се заплащат отделно и на място.
Отстъпки за: трети възрастен - 20 лв.
за дете под 7 годнишна възраст /без ползване на легло/ - 245 лв.
за дете от 2 до 6 год. включително с 2ма възрастни и ползване на редовно легло - 123 лв.

Важна информация

Доплащане за - при недостигнат мин.брой от 35 туристи /отнася се само за програмата с организиран транспорт/ и при записани не по - малко от 30 тур. - 15 лв. Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията - 35 туристи. Срок за уведомление при недостигнат мин. брой - 7 дни преди началната дата. Необходими документи - лична карта; няма визови, санитарни и медицински изисквания. ЗЕБЕЛЕЖКА - Екскурзията е подходяща за лица с намалена или ограничена подвижност! Начин на плащане - депозит - 100 лв., доплащане - до 30 дни преди отпътуване.

ОТСТЪПКА 20 ЛВ. ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 29.10.2020 г.

ОТСТЪПКА - 50 лв. от пакетната цена за туристи със собствен транспорт.

Застраховка Отговорност на ТО Мондел Травел ООД »


Описание на хотела

Хотел SRBIJA 3*** (http://hotelsrbija.com/sr/). Хотел Srbija се помещава в 18-етажна сграда, разположена до красив парк в тих и спокоен район на Белград. На последния етаж на сградата е разположен ресторант, от който се открива панорамен изглед. Хотелът разполага с 302 стаи, от които 58 единични стаи, 48 двойни стаи, 130 двойни стаи, 48 двойни стаи с допълнително легло, 3 малки апартамента и 15 апартамента. Интериорът на хотела е модерен, с прости линии и топли цветове. Всяка стая е с нови мебели, кабелна телевизия, безжична интернет връзка, мини бар, климатик и телефон. Стаите са добре оборудвани и предлагат всички необходими удобства. Хотелът разполага с още един ресторант на партерния етаж, който сервира интернационална кухня, 4 заведения, зала за закуска на шведска маса. Хотелът разполага със добре обзаведени и оборудвани семинарни зали за конференции и събития. За гостите е осигурен безплатен частен паркинг.

Други предложения

Нова година 2021 в Сараево
Нова година 2021 в Сараево 4 дни през декември в Босна и Херцеговина от София
Италианските езера и Швейцария от Варна и София
Италианските езера и Швейцария от Варна и София 5 дни през май в Италия и Швейцария от Варна или София
Лондон - европейска панорама
Лондон - европейска панорама 12 дни през март, април, май, юни, юли, август или октомври в Австрия, Франция, Белгия, Англия, Холандия и Чехия от Пловдив или София
Истанбул - градът на мечтите с посещение на Одрин
Истанбул - градът на мечтите с посещение на Одрин 4 дни през февруари, март, април, май, юни, юли, август, септември, октомври, ноември или декември в Турция от Пазарджик, Пловдив или София или Хасково
Нова година 2021 в Тайланд промо оферта
Нова година 2021 в Тайланд Резервации срещу депозит от 50 лв на пътуващ
Нова година 2021 в Белек, Анталия - полет от София на 29.12 ранно записване
Нова година 2021 в Белек, Анталия - полет от София на 29.12 Промоционални условия само за нови резервации след 01.10.2020 г.

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми