Анталия, лято 2023 - 7 нощувки с полет от Варна

Снимки

Почивка в Анталия през 2023 с директни полети от Варна.

 • 938
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • All Inclusive; според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Екскурзия; Забавление; Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • Варна;
 • Май; Юни; Август; Септември; Октомври;

Програма

 • Ден 1

  Директен чартърен полет от Варна до Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 2-7

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други: Демре-Мира-Кекова - Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол; Далян Краб тур - ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници; Кападокия за 2 дни - ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири; Аквариума Antalya Aquarium - един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума; Памуккале - уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. *Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

 • Ден 8

  Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна. Програмата е примерна - последователността и провеждането на екскурзиите се определя на място в Анталия.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет Варна - Анталия - Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Цената не включва

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
*Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Важна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.

Застраховка Отговорност на ТО Тез Тур »

Здравни изисквания при посещение на Турция »


Полетно разписание

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
*Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
Полети в ден НЕДЕЛЯ
13:30 Варна (SOF) - 15:10 Анталия (AYT)
16:00 Анталия (AYT) - 17:40 Варна (SOF)

*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

Уточнение

Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Условия за записване

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:

1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

Допълнителна информация

Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката - да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично - разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване на Еврокрос е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Хотели по програмата

Asia Hotel 3 *
★★★
Ares Blue Hotel 4*
★★★★
Idyros Hotel 3 *
★★★
Asrin Beach 4 *
★★★★
Mediterranean Breeze Hotel 4*
★★★★
Galaxy Beach Hotel Alanya 4*
★★★★
Astoria Kemer 4 *
★★★★
Stella Hotel 4 *
★★★★
K House Hotel 4*
★★★★
Campus Hill Hotel 5*
★★★★★
Club Tess Hotel 4*
★★★★
Erkal Resort 3 *
★★★
Arsi Hotel 4*
★★★★
Kleopatra Micador 3 *
★★★
Caretta Relax Hotel 4*
★★★★
Club Hotel Mirabell 4 *
★★★★
Kleopatra Arsi Hotel 4*
★★★★
Krizantem Hotel 4 *
★★★★
Kleopatra Beach Hotel 4*
★★★★
Suncityside Hotel 4*
★★★★
Club Hotel Sunbel 4 *
★★★★
Belpoint Beach Hotel 3 *
★★★
Kemalhan Beach Hotel 4 *
★★★★
Kolibri Hotel 4*
★★★★
Arsi Enfi City Beach 4*
★★★★
Kleopatra Ada Hotel 4*
★★★★
Ramada Resort Side 5*
★★★★★
Belkon Hotel 4 *
★★★★
Club Hotel Caretta Beach 4*
★★★★
Monte Carlo Hotel 4*
★★★★
Magic Sun Hotel 4 *
★★★★
Kemal Bay 5*
★★★★★
Xeno Eftalia Resort 4*
★★★★
Relax Beach Hotel 4*
★★★★
Merve Sun Hotel 4*
★★★★
Ambassador Hotel 4 *
★★★★
Kleopatra Golden Beach 4*
★★★★
Selcukhan Hotel 4*
★★★★
Grand Mir`amor Hotel 4*
★★★★
Larissa Mare Beach 4 *
★★★★
Kemer Dream Hotel 4*
★★★★
Sirius Kemer 4 *
★★★★
Mc Beach Park Resort 5 *
★★★★★
Artemis Princess Hotel 4*
★★★★
Larissa Sultan's Beach Hotel 4 *
★★★★
Blue Star Hotel 4*
★★★★
Kandelor Hotel 4*
★★★★
Larissa Green Hill Holiday Village Hv-1
★★★
Side Yesiloz Hotel 3*
★★★
Annabella Annex 4 *
★★★★
Club Aqua Plaza 4*
★★★★
Sealife Buket Beach Hotel 5*
★★★★★
Raymar Resort&Aqua 5*
★★★★★
Grand Kolibri Prestige & Spa 5*
★★★★★
Grand Santana Hotel 4*
★★★★
Asdem Park Hotel 4 *
★★★★
Mc Arancia Resort Hotel 5*
★★★★★
Side Royal Paradise 5*
★★★★★
Grand Uysal Beach Hotel 5*
★★★★★
Hotel Camyuva Beach 4+ *
Armas Gul Beach Hotel
★★★★
Kleopatra Atlas Hotel 4 *
★★★★
Sultan Sipahi Resort 4*
★★★★
The Marilis Hill Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Club Insula Resort&spa 5*
★★★★★
Armas Green Fugla Beach 4*
★★★★
Armas Bella Sun 4*
★★★★
Armas Kaplan Paradise 5*
★★★★★
Senza Hotels The Inn Resort & Spa 5*
★★★★★
Antik Hotel & Garden 4*
★★★★
J'adore Deluxe Hotel & Spa 5*
★★★★★
Royal Garden Select & Suite 5*
★★★★★
Narcia Resort 5*
★★★★★
Beach Club Doganay 5*
★★★★★
Sunny Hill Alya 4 *
★★★★
Dream World Resort Hotel&Spa 4 *
★★★★
Aydinbey Gold Dream Hotel 5*
★★★★★
Eldar Resort 4+ *
Golden Lotus 4 *
★★★★
Sealife Rose Residence 5*
★★★★★
Antique Roman Palace 4 *
★★★★
Oz Hotels Sui Resort 5*
★★★★★
Timo Resort 5*
★★★★★
Q Premium Resort 5 *
★★★★★
Garden Resort Bergamot Hotel 4*
★★★★
Corolla Side Hotel 4*
★★★★
Xperia Grand Bali 4*
★★★★
Incekum Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Kemer Botanik Resort 4*
★★★★
White City Resort&spa 5*
★★★★★
Sherwood Greenwood Resort Hotel 4*
★★★★
Dream Of Side Hotel 3*
★★★
Xoria Deluxe Hotel 5*
★★★★★
Diamond Elite Hotel & Spa 5*
★★★★★
Euphoria Excelsior Hotel 4 *
★★★★
Cesars Resort Side 5*
★★★★★
Diamond Beach Hotel & Spa 5*
★★★★★
Armas Beach Hotel 4*
★★★★
Riolavitas Resort & Spa 5*
★★★★★
Viking Park Hotel & Spa 4*
★★★★
Daima Biz Resort 5 *
★★★★★
The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Meder Resort 5 *
★★★★★
Kilikya Resort Camyuva 5 *
★★★★★
Serenis Hotel 4 *
★★★★
Amelia Beach Resort Hotel & Spa 5 *
★★★★★
Sea Planet Resort & Spa 5*
★★★★★
Sea World Resort&spa 5*
★★★★★
Lucida Beach Hotel 5*
★★★★★
Lonicera World 4*
★★★★
Laren Family Hotel&Spa
Laren Seaside Hotel & Spa
Side Aquamarin Resort & Spa 4*
★★★★
Michell Hotel & Spa 5*
★★★★★
Oz Hotels Side Premium 5*
★★★★★
Ozkaymak Falez Hotel 5 *
★★★★★
Perre Delta Resort & Spa 5*
★★★★★
Royal Towers Resort Hotel 4*
★★★★
Arnor De Luxe Hotel & Spa
Orange County Resort Hotel Alanya 5*
★★★★★
Novia White Lilyum 4 *
★★★★
Perre Art Hotel Resort &Spa 5*
★★★★★
Club Kastalia Holiday Village 5*
★★★★★
Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Dream World Aqua Resort&Spa 5 *
★★★★★
Litore Hotel Resort & Spa 5*
★★★★★
Club Nena 5*
★★★★★
Larissa Club Akman Park 4 *
★★★★
Horus Paradise Luxury Resort & Club 5*
★★★★★
L`oceanica Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa 5 *
★★★★★
Sealife Family Resort Hotel 5*
★★★★★
Ma Biche Kemer By Werde Hotels 5 *
★★★★★
Annabella Diamond 5*
★★★★★
Seaden Valentine Resort & Spa 5*
★★★★★
Armas Sunrise Lara 5*
★★★★★
Sailor's Beach Club 5*
★★★★★
Lonicera Premium 4*
★★★★
Alexia Resort & Spa +16 Adults Only 5*
★★★★★
Diamond Premium Hotel & Spa 5*
★★★★★
Nova Park Side 5*
★★★★★
Armas Transatlantik Hotel Spa 5*
★★★★★
Palm World Side Resort&spa 4*+
★★★★
Sherwood Suites Resort 5*
★★★★★
Washington Resort 5 *
★★★★★
Limak Limra Hotel & Resort 5*
★★★★★
Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*
★★★★★
The Sense De Luxe Hotel 5*
★★★★★
Aydinbey Queen's Palace & Spa 5*
★★★★★
Sentido Turan Prince 5*
★★★★★
Bosphorus Sorgun 5*
★★★★★
Mirada Del Mar Hotel 5*
★★★★★
Amon Hotels Belek 4*
★★★★
Vera Club Hotel Mare 5*
★★★★★
Aydinbey Famous Hotel 5*
★★★★★
Megasaray Westbeach Antalya 5*
★★★★★
Club Hotel Turan Prince World 5*
★★★★★
Grand Park Lara 5*
★★★★★
Ozkaymak Incekum 5 *
★★★★★
Von Resort Golden Beach Hv-1 5*
★★★★★
Viking Star Hotel 5*
★★★★★
Antalya Hotel Resort & Spa 5 *
★★★★★
Club Boran Mare Beach Hv-1
Lonicera Resort & Spa 5*
★★★★★
Ic Santai Family Resort 5*
★★★★★
Kilikya Palace Goynuk 5 *
★★★★★
Utopia World Hotel 5*
★★★★★
Club Hotel Sera 5*
★★★★★
Laguna Beach Alya Resort & Spa Hotel 5*
★★★★★
Maya World Park 4*
★★★★
Perre La Mer Hotel 5*
★★★★★
Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Wind Of Lara Hotel & Spa 5*
★★★★★
Ozkaymak Select Resort 5 *
★★★★★
Granada Luxury Beach 5*
★★★★★
Von Resort Golden Coast 5*
★★★★★
Granada Luxury Resort & Spa 5*
★★★★★
Orange County Resort Hotel 5*
★★★★★
Seamelia Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Lykia World Antalya 5*
★★★★★
Sherwood Dreams Resort 5*
★★★★★
Vera Stone Palace 5*
★★★★★
Cesars Temple De Luxe Hotel 5*
★★★★★
Akka Claros Hotel 4 *
★★★★
Simena Sun Club Hv-1
Paloma Foresta Resort 5*
★★★★★
Botanik Hotel&resort 5*
★★★★★
Aquaworld Belek By Mp Hotels 5*
★★★★★
Asdem Labada Hotel 5 *
★★★★★
Haydarpasha Palace 5*
★★★★★
Sunis Evren Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Von Resort Elite 5*
★★★★★
Grand Park Kemer Hotel 5 *
★★★★★
Side Sunport Hotel & Spa 5*
★★★★★
Kimeros Park Holiday Village Hv-1
Baia Kemer Club 5*
★★★★★
Kamelya K Club 5*
★★★★★
Limak Arcadia Golf & Resort 5*
★★★★★
Rox Royal Hotel 5*
★★★★★
Aska Lara River Suite 5*
★★★★★
Miramare Queen Hotel 4*
★★★★
Ic Hotels Green Palace 5*
★★★★★
Akka Alinda Hotel 5*
★★★★★
Queen's Park Tekirova 5 *
★★★★★
Xanthe Resort 5*
★★★★★
Sherwood Sensimar Belek Resort 5*
★★★★★
Euphoria Tekirova Hv-1/5*
★★★★★
Blue Marlin Deluxe Spa Resort Hotel 5*
★★★★★
Botanik Platinum 5*
★★★★★
Royal Alhambra Palace 5*
★★★★★
Belconti Resort 5*
★★★★★
Kamelya Fulya Hotel 5*
★★★★★
Kirman Sidera Luxury & Spa 5*
★★★★★
Aska Lara Resort & Spa 5*
★★★★★
Limak Atlantis De Luxe 5*
★★★★★
Maritim Pine Beach Resort 5*
★★★★★
Nashira Resort & Spa 5 *
★★★★★
Royal Seginus 5*
★★★★★
Armas Saray Regency (Ex.maritim Saray Regency) 5*
★★★★★
Tui Family Life Kaya Side 5*
★★★★★
Paloma Perissia Hotel 5*
★★★★★
Paloma Oceana Luxury 5*
★★★★★
Sentido Flora Garden 5*
★★★★★
Royal Dragon Hotel 5*
★★★★★
Tui Sensimar Andiz By Barut Hotels 4*
★★★★
Sunis Kumkoy Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Amara Luxury Resort & Villas 5*
★★★★★
Barut B Suites 4*
★★★★
Royal Holiday Palace 5*
★★★★★
Amara Premier Palace 5*
★★★★★
Aydinbey King's Palace & Spa 5 *
★★★★★
Kirman Calyptus Resort & Spa
Alva Donna Beach Resort Comfort 5*
★★★★★
Sherwood Exclusive Lara 5*
★★★★★
Kaya Belek 5*
★★★★★
Hotel Su 5 *
★★★★★
Mylome Luxury Hotel & Resort 5*
★★★★★
Akka Antedon Hotel 5*
★★★★★
Sherwood Exclusive Kemer 5*
★★★★★
Diamond Deluxe Hotel & Spa 5*
★★★★★
Ali Bey Club 5*
★★★★★
Royal Taj Mahal 5*
★★★★★
Alva Donna World Palace 5*
★★★★★
Adalya Resort & Spa 5*
★★★★★
Adalya Ocean Deluxe 5*
★★★★★
Kirman Leodikya Resort 5 *
★★★★★
Kirman Hotels Arycanda Deluxe 5 *
★★★★★
Kirman Hotels Sidemarin Beach&Spa 5 *
★★★★★
Kirman Belazur Resort & Spa 5*
★★★★★
Paloma Orenda 5*
★★★★★
Swandor Topkapi Palace 5*
★★★★★
Papillon Ayscha 5*
★★★★★
Papillon Belvil 5*
★★★★★
Tui Blue Side 5*
★★★★★
Club Mega Saray 5*
★★★★★
Kamelya Selin Hotel 5*
★★★★★
Baia Lara Hotel 5 *
★★★★★
Seaden Quality Resort & Spa 5*
★★★★★
Port Nature Luxury Resort & Spa 5*
★★★★★
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort 5*
★★★★★
Gural Premier Belek 5*
★★★★★
Liu Resorts 5*
★★★★★
Concorde Deluxe Resort 5*
★★★★★
Doubletree By Hilton Antalya-Kemer 5*
★★★★★
Spice Hotel & Spa 5*
★★★★★
Papillon Zeugma 5*
★★★★★
Alva Donna Exclusive 5*
★★★★★
Mirage Park Resort 5*
★★★★★
Miracle Resort Hotel 5*
★★★★★
Delphin Palace 5*
★★★★★
Miramare Beach Hotel 5*
★★★★★
Adam & Eve Resort 5* Adults Only
★★★★★
Granada Luxury Belek 5 *
★★★★★
Gural Premier Tekirova 5*
★★★★★
Club Marco Polo
Barut Kemer 5*
★★★★★
Royal Wings Hotel 5*
★★★★★
Titanic Beach Lara 5 *
★★★★★
Cornelia De Luxe Resort 5*
★★★★★
Tui Sensatori Resort Barut Sorgun 5*
★★★★★
Rixos Sungate 5*
★★★★★
Bellis Deluxe 5*
★★★★★
Barut Hemera 5*
★★★★★
Rixos Beldibi 5*
★★★★★
Club Zigana
Adalya Elite Lara 5*
★★★★★
Delphin Be Grand Resort 5*
★★★★★
Delphin Imperial 5*
★★★★★
Arum Barut Collection 5*
★★★★★
Paloma Finesse Side 5*
★★★★★
Ali Bey Resort 5 *
★★★★★
Voyage Sorgun 5*
★★★★★
Rixos Downtown 5*
★★★★★
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*
★★★★★
Ela Quality De Luxe Resort 5*
★★★★★
Kaya Palazzo Golf 5*
★★★★★
Rixos Premium Tekirova 5*
★★★★★
Titanic Mardan Palace 5*
★★★★★
Ic Hotels Residence 5*
★★★★★
Gloria Golf Resort 5*
★★★★★
Barut Cennet & Acanthus 5*
★★★★★
Voyage Belek Golf & Spa 5*
★★★★★
Gloria Verde Resort 5*
★★★★★
Lara Barut Collection 5*
★★★★★
Calista Luxury Resort 5*
★★★★★
Ng Phaselis Bay 5*
★★★★★
Rixos Land Of Legends 5*
★★★★★
Rixos Premium Belek 5*
★★★★★
Cullinan Golf & Resort Belek 5*
★★★★★
Gloria Serenity Resort 5*
★★★★★
Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*
★★★★★
Maxx Royal Belek Golf Resort 5*
★★★★★
Maxx Royal Kemer 5*
★★★★★
Club Prive By Rixos Belek 5*
★★★★★

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми