kemer-antalya-summer-seven-nights-flight-from-plovdiv_6512acfd49b45nvt.jpg

Почивка в Кемер, Анталия, лято 2024 - 7 нощувки с полет от Пловдив

Снимки

 • 1715
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • All Inclusive; според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • Пловдив;
 • Май; Юни; Септември; Октомври;

Програмата не е активна.


Програма

 • Ден 1

  Директен чартърен полет от Пловдив до Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 2-7

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други: Демре-Мира-Кекова - Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол; Далян Краб тур - ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници; Кападокия за 2 дни - ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири; Аквариума Antalya Aquarium - един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума; Памуккале - уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. *Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

 • Ден 8

  Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Пловдив.

Програмата е ориентировъчна.

Уточнение

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Условия за записване

1. При резервация се изисква и заплаща 10% депозит от цената на туристическия пакет;
2. Доплащане до 30 % от общата цена на туристическия пакет до 31.03.2024 г.;
3. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.

Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

Анулационни условия и срокове:
1. Безплатна анулация до 24 часа след постъпване на резервацията - важи за резервации направени до 14 дни преди датата на отпътуване;
2. Такса за прекратяване на договора - 25 евро /48.90 лева/ на човек, при отмяна на пътуването до 60 дни преди датата на отпътуване. Таксата е дължима още в случай на промяна на датата на пътуването заедно със съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3. Ако потребителят прекрати договора/анулира пътуването си от:
3.1. от 59 до 22 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 30% от общата цена на туристическия пакет;
3.2. от 21 до 17 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 70 % от общата цена на туристическия пакет;
3.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 100 % от общата цена на туристическия пакет.

Специални условия за резервация и анулация на хотелите REGNUM CARYA, MAXX HOTELS и VOYAGE HOTELS
2. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2024 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2024 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.

3.1. Неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 50 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване.
3.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT/MAXX ROYAL KEMER RESORT), VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA) се прилагат следните анулационни условия:
4.1. Неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 50 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване.
4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

Допълнителна информация

* Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Полетно разписание

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
11:50 Пловдив (PDV) - 13:20 Анталия (AYT)
09:20 Анталия (AYT) - 10:50 Пловдив (PDV)

*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

Застраховка Отмяна на пътуване

Предлагаме застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ‘‘ чрез която се осигурява защита на предплатените суми при различни непредвидени ситуации настъпили преди отпътуването и възпрепятстващи осъществяването му. Препоръчваме на всеки да се възползва от тази застраховка, за да бъде спокоен за заплатените суми. В случай на отмяна на пътуване се възстановяват разходи, представляващи невъзстановими суми, заплатени предварително от пътуващия. Информация за покритите рискове ще се предостави допълнително при интерес. Застраховка "Отмяна на пътуване" се сключва в срок до 5 дни считано от датата на договора/резервацията и минимум 5 дни преди датата на пътуване. В случай че полицата е сключена над 5 дни считано от датата на договора/резервацията, то до началото на пътуването трябва да има минимум 29 дни - Покритието започва 10 дни след сключване!
Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" се определя в зависимост от застрахователната сума. Застрахователната премия е в размер на 3,50% от стойността на туристическия договор + данък в размер на 2% върху застрахователната премия. За лица над 65г има надбавка върху премията. За „специални условия „ковид-19“ има надбавка върху премията от 0,50%. (Пример: за пакет от 2000 лв. за лица до 64г. застраховката ще е на стойност 71,40 лв, а с добавено Ковид-19 покритие – 81,60 лв)

Хотели по програмата

Хотел Club Hotel Sunbel 3* Club Hotel Sunbel 3*
★★★
Хотел Ares Blue Hotel 4* Ares Blue Hotel 4*
★★★★
Хотел Kemer Hotel 3* Kemer Hotel 3*
★★★
Хотел Magic Sun Hotel 4 * Magic Sun Hotel 4 *
★★★★
Хотел Erkal Resort 3 * Erkal Resort 3 *
★★★
Хотел Mira Olimpos Beach Hotel 3 * Mira Olimpos Beach Hotel 3 *
★★★
Botanik Magic Dream Hotel 4*
★★★★
Хотел Club Hotel Sunbel 3* Club Hotel Sunbel 3*
★★★
Хотел Hotel Camyuva Beach 4+ * Hotel Camyuva Beach 4+ *
Хотел Ambassador Plaza 4* Ambassador Plaza 4*
★★★★
Хотел Ares Dream Ares Dream
Хотел Eldar Resort 4* Eldar Resort 4*
★★★★
Хотел Selcukhan Hotel 4* Selcukhan Hotel 4*
★★★★
Хотел Armas Beach 4* Armas Beach 4*
★★★★
Хотел Armas Gul Beach 4* Armas Gul Beach 4*
★★★★
Хотел Larissa Sultan's Beach Hotel 4* Larissa Sultan's Beach Hotel 4*
★★★★
Хотел Pashas Princess By Werde Hotels 4* Pashas Princess By Werde Hotels 4*
★★★★
Хотел Larissa Mare Beach 4 * Larissa Mare Beach 4 *
★★★★
Хотел Armas Kaplan Paradise 5* Armas Kaplan Paradise 5*
★★★★★
Хотел Armas Labada 5* Armas Labada 5*
★★★★★
Хотел Daima Biz Resort 5 * Daima Biz Resort 5 *
★★★★★
Хотел Ma Biche Kemer 5* Ma Biche Kemer 5*
★★★★★
Хотел L'oceanica Beach Resort Hotel 5* L'oceanica Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Хотел Armas Transatlantik Hotel Spa 5* Armas Transatlantik Hotel Spa 5*
★★★★★
Хотел Meder Resort Hotel 5* Meder Resort Hotel 5*
★★★★★
Хотел Golden Lotus 4* Golden Lotus 4*
★★★★
Хотел Sherwood Greenwood Resort Hotel 4* Sherwood Greenwood Resort Hotel 4*
★★★★
Хотел Sailors Beach Club 5* Sailors Beach Club 5*
★★★★★
Хотел Majesty Club La Mer Art 5 * Majesty Club La Mer Art 5 *
★★★★★
Хотел Fore Resort & Spa 5* Fore Resort & Spa 5*
★★★★★
Хотел Simena Sun Club Hv-1 Simena Sun Club Hv-1
Хотел Akka Claros Hotel 4 * Akka Claros Hotel 4 *
★★★★
Хотел Club Boran Mare Beach Hv-1 Club Boran Mare Beach Hv-1
Хотел Loxia Comfort Resort Kemer(Ex.family Comfort Beach Resort) 5* Loxia Comfort Resort Kemer(Ex.family Comfort Beach Resort) 5*
★★★★★
Хотел Mirada Del Mar Hotel 5* Mirada Del Mar Hotel 5*
★★★★★
Хотел Jeans Club Hotels Saphire 5 * Jeans Club Hotels Saphire 5 *
★★★★★
Хотел Amara Luxury Resort & Villas 5* Amara Luxury Resort & Villas 5*
★★★★★
Хотел Corendon Playa Kemer 4* Corendon Playa Kemer 4*
★★★★
Хотел Kimeros Park Holiday Village 5* Kimeros Park Holiday Village 5*
★★★★★
Хотел Paloma Foresta Resort & Spa 5* Paloma Foresta Resort & Spa 5*
★★★★★
Хотел Akka Hotels Alinda 5* Akka Hotels Alinda 5*
★★★★★
Хотел Limak Limra Hotel & Resort 5* Limak Limra Hotel & Resort 5*
★★★★★
Хотел Sealife Rose Residence 5* Sealife Rose Residence 5*
★★★★★
Хотел Marti Myra 5* Marti Myra 5*
★★★★★
Хотел Baia Salima Kemer (Ex. Baia Kemer Club) 5* Baia Salima Kemer (Ex. Baia Kemer Club) 5*
★★★★★
Хотел Rox Royal Hotel 5* Rox Royal Hotel 5*
★★★★★
Хотел Amara Premier Palace Hotel 5* Amara Premier Palace Hotel 5*
★★★★★
Хотел Queen's Park Tekirova 5 * Queen's Park Tekirova 5 *
★★★★★
Хотел Alva Donna World Palace 5* Alva Donna World Palace 5*
★★★★★
Хотел Sherwood Exclusive Kemer 5* Sherwood Exclusive Kemer 5*
★★★★★
Хотел Akka Hotels Antedon 5* Akka Hotels Antedon 5*
★★★★★
Хотел Club Marco Polo Club Marco Polo
Хотел Doubletree By Hilton Kemer 5* Doubletree By Hilton Kemer 5*
★★★★★
Хотел Rixos Sungate 5* Rixos Sungate 5*
★★★★★
Хотел Kemer Barut Collection 5* Kemer Barut Collection 5*
★★★★★
Хотел Gural Premier Tekirova 5* Gural Premier Tekirova 5*
★★★★★
Хотел Rixos Premium Tekirova 5* Rixos Premium Tekirova 5*
★★★★★
Хотел Ng Phaselis Bay 5* Ng Phaselis Bay 5*
★★★★★
Хотел Club Zigana Club Zigana

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми