Йордания - плаж и вълнуващи екскурзии, с полет от Варна

 • 453
 • 6 дни
 • 5
 • Шнорхелинг;
 • Самолет;
 • полупансион;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка;
 • Варна;
 • Ноември;

Програма

 • Ден 1 » Полет Варна - Акаба

  Отпътуване от Варна с директен чартърен полет на BAC до Акаба. Кацане на летището в Акаба и посрещане от фирмата партньор - трансфери и настаняване в предварително избраният от Вас хотел. Свободно време за почивка и плаж. Нощувка

 • Ден 2 » Свободно време или екскурзия по желание до Петра

  Закуска. Свободно време или екскурзия по желание: Изгубения Град Петра - целодневна екскурзия, за времето, на която ще се удивите на едно от чудесата на света, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.

 • Ден 3 » Свободно време за плаж или полудневна екскурзия до пустинята

  Закуска. Свободно време за плаж или полудневна екскурзия до пустинята: Уади Рум - където изваяни от природните стихии, чудни каменни формирования и скални образувания, спират дъха на посетителя.

 • Ден 4 » Свободно време или екскурзия по желание до Мъртво Море

  Закуска. Свободно време за плаж или целодневна екскурзия до Мъртво Море - Мадаба и планината Небо (по желание) с включен обяд. Отпътуване за Мъртво море.

 • Ден 5 » Свободно време за плаж

  Закуска. Свободно време за плаж или по желание полудневно шнорхелно приключение на корабче, гмуркане в Червено море и неговите мистериозни дълбочини.

 • Ден 6 » Полет Акаба - Варна

  Закуска. Свободно време за плаж и разходка до обяд. Трансфер до летището в Акаба и полет до Варна.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет София - Акаба - София с чартърен полет с Bulgarian air charter;
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
5 нощувки в избрания хотел, на база закуска и вечеря;
Трансфер летище - хотел - летище с луксозен климатизиран автобус;.
Входна виза за Йордания;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Петра - цена: 130 Euro;
Екскурзия Акаба - джип сафари в пустинята Уади Рум - цена: 65 Euro;
Екскурзия Акаба - Мъртво море - Мадаба - планината Небо - цена: 76 Euro;
Екскурзия Акаба - шнорхелно приключение в сърцето на Червено море - цена: 35 Euro;
Бакшиши по време на пътуването около 5$ на ден;
Лични разходи.
Такса гориво и вредни емисии - обявява се до 21 дни преди полета;
Цените са калкулирани с параметри 450$/тон и 1 евро = 1.15 долара;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Важна информация

ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.
Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“чрез застрахователен договор 13061810000253 при ЗД ЛЕВ ИНС АД.


Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Условия за резервации

Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Други предложения

Лондон - европейска панорама
Лондон - европейска панорама 12 дни през април, май, юни, юли или септември в Австрия, Франция, Белгия, Англия, Холандия и Чехия от Пловдив или София
Сиде, Анталия, лято 2020 - 7 нощувки с полет от София ранно записване
Сиде, Анталия, лято 2020 - 7 нощувки с полет от София Цени за ранни записвания за лято 2020
Италиански езера - 6 дни с автобус от София и Пловдив
Италиански езера - 6 дни с автобус от София и Пловдив 6 дни през април, май, юни, юли, август, септември или октомври в Хърватия и Италия от Пловдив или София
Почивка на о-в Занзибар - хотел Dream of Zanzibar 4*
Почивка на о-в Занзибар - хотел Dream of Zanzibar 4* 10 дни през февруари, март, април, май, юни, юли или август в Занзибар от София
Истанбул - Столица на три империи - екскурзия от Варна и Бургас
Истанбул - Столица на три империи - екскурзия от Варна и Бургас 4 дни през февруари, септември, октомври, ноември или декември в Турция от Бургас или Варна или Добрич

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми