Плаж и вълнуващи екскурзии в Йордания с полет от София на 30.04

Снимки

Програма с директен чартърен полет от София на 30.04. Една магическа почивка, която ще Ви разкрие спиращата дъха красота на „Изгубеният град Петра“ и ще бъдете пленени от пустинята Уади Рум.


 • 918
 • 6 дни
 • 5
 • Самолет;
 • полупансион;
 • Град; Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка;
 • София;
 • Април;

Програма

 • Ден 1

  Отпътуване от София с директен чартърен полет до Акаба. Кацане на летището в Акаба и посрещане от фирмата партньор - трансфери и настаняване в предварително избраният от Вас хотел. Свободно време за почивка и плаж. Нощувка

 • Ден 2

  Закуска. Свободно време или екскурзия по желание: Изгубения Град Петра - целодневна екскурзия, за времето, на която ще се удивите на едно от чудесата на света, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.

 • Ден 3

  Закуска. Свободно време за плаж или полудневна екскурзия до пустинята: Уади Рум - където изваяни от природните стихии, чудни каменни формирования и скални образувания, спират дъха на посетителя.

 • Ден 4

  Закуска. Свободно време за плаж или целодневна екскурзия до Мъртво Море - Мадаба и планината Небо (по желание) с включен обяд. Отпътуване за Мъртво море.

 • Ден 5

  Закуска. Свободно време за плаж или по желание полудневно шнорхелно приключение на корабче, гмуркане в Червено море и неговите мистериозни дълбочини.

 • Ден 6

  Закуска. Свободно време за плаж и разходка до обяд. Трансфер до летището в Акаба и полет до София.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет до/от Акаба с чартърен полет с Bulgarian Air Charter;
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
5 нощувки в избрания хотел, на база закуска и вечеря;
Трансфер летище - хотел - летище с луксозен климатизиран автобус;.
Входна виза за Йордания;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
Представител на туроператора с български език за целия престой;
За всички нови резервации от 04.02.2020 г. - включена застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „Булстрад Виена Иншуърънс Груп“.

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Петра - цена: 150 Euro;
Екскурзия Акаба - джип сафари в пустинята Уади Рум - цена: 75 Euro;
Екскурзия Акаба - Мъртво море - Мадаба - планината Небо - цена: 76 Euro;
Екскурзия Акаба - шнорхелно приключение в сърцето на Червено море - цена: 45 Euro;
Бакшиши по време на пътуването около 5 USD на ден;
Лични разходи.
Такса гориво и вредни емисии - обявява се до 21 дни преди полета;
Цените са калкулирани с параметри 450 USD/тон;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;
Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент от ЗАД „Булстрад Виена Иншуърънс Груп“.

Важна информация

ВАЖНО:
Туроператорът си запазва правото да прави промени на програмата или авиокомапнията, както и часовете на полетите.
Минимален брой за провеждане на програмата - 140 души.
Групата се потвърждава до 20 дни преди отпътуване.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Моля, да имате предвид, че за пътуването е необходим международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.
Информация за условията за сключване на договор за доброволна застраховка за покриване на разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на ПЪТУВАЩИЯ, можете да намерите на следните адреси: https://www.allianz-assistance.bg/turisticheski-zastrahovki/zastrahovka-otmqna-putuvane/ , предлагана от „АВП П&С С.А., клон България“ с ЕИК 202091075, тел. + 359 2 995 1843, представителство на Алианц Уърлдуайд Партнерс САС; https://armeec.bg/bg/insurances/otmqna-na-pytuvane , предлагана от ЗАД „Армеец“ АД; https://www.euroins.bg/trip-cancellation--718.html , предлагана от „Застрахователно дружество Евроинс“ АД и др.


Резервации

Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Полетно разписание

Часовете подлежат на препотвърждение
Превозвач: Bulgarian Air Charter
Излита: София – 08:00ч./ Каца Акаба – 11:30ч.
Излита: Акаба 17:00ч./ Каца – София – 20:00 ч.

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Други предложения

Мексико - Канкун - обиколен тур с водач
Мексико - Канкун - обиколен тур с водач 12 дни през октомври в Мексико от София
Прибалтика и Полша ранно записване
Прибалтика и Полша Цени за ранни записвания - 3% от пакетната цена за записвания до 2 месеца преди датата на екскурзията.
Великден в Париж
Великден в Париж 5 дни през април във Франция от София
Кемер, Анталия, лято 2020 - 7 нощувки с полет от София
Кемер, Анталия, лято 2020 - 7 нощувки с полет от София 8 дни през май, юни, юли, август, септември или октомври в Турция от София
Уикенд в Ниш с автобус
Уикенд в Ниш с автобус 2 дни през януари, юни, август, октомври или ноември в Сърбия от София
Круиз с водач - Перлите на Средиземноморието с Costa Pacifica 24-ти май 2020

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми