Екскурзия цял Индокитай - Виетнам, Камбоджа, Лаос и Мианмар с полет от София

Снимки

Една екскурзия, която ще ви покаже тайните на кхмерските храмове, будистки ритуали и магията на Индокитай. Програмата се провежда в водач от България при група от 15 души с полет от София на 02.03.2020 г.
Пълен маршрут на пътуването : София - Доха - Хо Ши Мин - Ангхор Том и Ангхор Ват /Камбоджа/ -Луанг Прабанг - Ханой - залива Халонг - Ханой - Янгон - Баган - Мандалай - Янгон - Доха - София

 • 913
 • 18 дни
 • 15
 • Автобус; Комбиниран транспорт; Кораб; Самолет;
 • закуска и обяд; с включена закуска;
 • Град; Море;
 • Екскурзия; Опознавателна;
 • София;
 • Март;

Програма

 • Ден 1 » 02.03.2020 Полет София - Доха

  Полет София - Доха с АК Катарски Авиолинии. Излита в 12:25ч. Каца в ДОХА в 18:15ч. Излита от ДОХА в 20:10ч.

 • Ден 2 » 03.03.2020 Хо Ши Мин /закуска, обяд/

  Каца в Сайгон /Хо Ши Мин в 07.15ч./ Посрещане от представител на партньорската фирма и първо се отправяме към битов реторант за закуска и освежаване. Запознанството ви с Виетнам ще започне именно с кулинарията: ще пробваме прочутата супа с кнедли и телешко Pho Bo и специалитета Pho. Следва полудневна обиколка на град Хо Ши Мин, разположен северно от делтата на река Меконг. Някогашният Сайгон е най-големият град във Виетнам, културен, търговски и туристически център, наричан често „Перлата на Изтока”. Обиколката включва: Историческия музей, Катедралата Нотр Дам, театъра и старата поща, Сградата на Пощата - проектирана от Густав Айфел, посещение на Военния музей. Продължаваме с Пагодата Лам, Пагодата Тиен Хау - една от най-старите пагоди извън Китай. Обяд в битов ресторант. Продължаваме обиколката с Двореца на Обединението (някогашен Президентски Дворец, изиграл съществена роля за падането на Сайгон през 1975г). обиколката приключва в пъстрия и забързан Чолон /Китайския Квартал/. Трансфер и Настаняване в Park View Saigon Hotel за 3 нощувки.

 • Ден 3 » 04.03. 2020 Хо Ши Мин - тунелите Ку-Чи - Хо Ши Мин /закуска, обяд/

  Закуска. Среща в лобито на хотела с Вашия гид и Отпътуване за тунелите Ку Чи. Никога не разкрити от американските военни по време на Виетнамската война, тунелите Ку Чи са важна база на виетнамските партизани. С дължина над 200 км., тази невероятна подземна мрежа, която свързва бившите командни пунктове, болници, подслони и оръжейни заводи, е изкопана на ръка, с най-примитивни средства - лопати и селски кошници за изнасяне на пръстта. По време на разходката из района се разказва за ежедневието на Виетконг - виетнамската Съпротива, виждат се умело прикритите входове и сложните капани. Обяд в битов ресторант. Връщане в Хо Ши Мин. Свободно време.

 • Ден 4 » 05.03.2020 Хо Ши Мин -плаващите пазари Кай Бе&-Хо Ши Мин /закуска, обяд/

  След закуска (около 08.30ч.) среща в лобито на хотела с Вашия гид и отпътуваме към Вин Лонг - провинция в сърцето на делтата на река Меконг. При пристигане в град Май То (на 2 часа от Хо Ши Мин) - сърцето на Делтата на Меконг, известен със своите оризови тераси и овощни градини. Първата ни спирка е пагодата Вин Транг - най-старата пагода в Южен Виетнам, шедьовър на т.нар. Меконг архитектура - комбинация от ветнамска, кхмерска и западно европейска архитектура. Качваме се на круизно корабче с което бавно се придвижваме по Меконг, и спираме в селца, съхранили древните култура и бит - ферми за отглеждане на пчели и орхидеи,ще опитаме прясна медовина и вино от мед, пресни тропически плодове. Посещение на Кокосова Ферма, за да се запознаем с местните занаяти и да опитаме сладки от кокос и домашно приготвен чай с мед, и да се насладим на представление на живо с типичната за региона Тай Ту Музика. Обяд в битов ресторант с типична за Делтата кухня с много рибни специалитети, супи и пресни зеленчуци. Връщане в Хо Ши Мин. Обяд в Хо Ши Мин. Връщане в хотела Свободно време.

 • Ден 5 » 06.03.2020 Хо Ши Мин - Сием Рийп /закуска, вечеря/

  Закуска. Полет Хо Ши Мин - Сием Рийп (Cambodian Angkor Air) Трансфер и настаняване в Somadevi Angkor Resort & Spa 4* за 2 нощувки Вечеря с шоу програма - представление на живо на традиционни кхмерски танци апсара.

 • Ден 6 » 07.03.2020 Сием Рийп /закуска, обяд/

  Закуска. Среща в лобито на хотела с Вашия гид за целодневна екскурзия - обиколка на последната столица на великата Кхмерска империя - Великия град Ангкор Том. Основан е от най-великия строител, крал Джаяварман VII, който обединява княжествата и създава кхмерската империя. Градът е заобиколен от 8-метрови стени, образуващи перфектен квадрат. Посещават се: Южната порта - украсена с изображения на слонове и 4 огромни лица, а от двете страни на пътеката 54 богове и демони държат свещената змия Нага; Будисткият храм Байон, великолепен архитектурен шедьовър от XII век, последното огромно култово съоръжение, построено в Ангкор и видимо от далеч със своите 54 кули, символизиращи 54-те провинции на кхмерската империя и всяка от кулите е украсена с 4 лица на Авалокитшвара - Богът на Добротата и Милосърдието. Огромните 216 каменни лица са ориентирани към 4-те посоки на света; Терасата на слоновете - мястото, откъдето кралят и неговият двор са наблюдавали победоносните шествия на армията; Терасата на прокажения крал - наречена така заради скулптура от XV век на хиндуисткия бог на смъртта Яма, покрита с мъх, напомняща на болен човек и съответстваща на легендата за прокажения крал на Ангкор. Обяд в битов ресторант. Нашето пътешествие в царството на кхмерите продължава с посещение на Ангкор Ват (ЮНЕСКО) - най-голямото култово съоръжение на планетата. Общата площ на храмовия комплекс е 2 кв.км. Построен е от крал Сурияварман II, през XIIв. - време на разцвет на кхмерското кралство, като хиндуистки храм, посветен на Вишну. Сътворен е в стила на Дравидската архитектура, съгласно древните хиндуистки представи за света - централната му кула наподобява пирамида, а 5-те кули символизират 5-те върха на митичната планина Меру - дом на Боговете. Външните му защитни стени са символ на планините, заобикалящи света, а огромният ров с ширина 190 метра символизира океана. Стените вътре са украсени с 2-метрови каменни барелефни сцени от хиндуистката митология и военните подвизи на краля, а над 2000 апсара танцьорки украсяват второто ниво на храма. Фигурите най-добре се открояват преди залез, когато слънчевите лъчи падат върху тях. Построен с цел да бъде кралски храм, по-късно става мавзолей на Сурияварман II. Разглеждане на Та Пром - един от най-живописните храмове, известен с това, че е във вида, в който е открит през XIX век - опасан от коренищата на вековни дървета. Храмът е посветен на майката на крал Джаяварман VII и е проектиран като университет. Според надпис върху храма, в строежа са участвали над 80 000 души и върху него се извисявали 38 кули. Посещение на кралския басейн за ритуално къпане Сра Сранг.

 • Ден 7 » 08.03.2020 Сием Рийп - Луанг Прабанг /закуска, обяд /

  Закуска. Среща в лобито на хотела с Вашия гид за целодневна екскурзия до езерото Тонле Сап - най-голямото сладководно езеро в югоизточна Азия, Великото Езеро на Камбоджа. Пътуване през традиционни кхмерски селца. Разходка с лодка до плаващото село Chong Khneas, на 10 км от Сием Рийп -ще добиете представа за живота на неговите обитатели, чиито храмове, къщи, пазари, болници и училища са наколни постройки, а учениците се придвижват с малки гребни лодки. Обяд в битов ресторант. Ще посетим местните работилници "Chantiers Ecoles - Les Artisans d'Angkor" , които пазят живи кхмерските арт традиции по дърворезба и гравиране на камъни. Посещаване Фабрика заз коприна, където ще видите целия процес - от отглеждане, хранене на копринените буби, през акстракцията на коприна и същинското превръщане на нишките във ефирен плат, а накрая боядисването му ръчно. Трансфер до летище. Полет Сием Рийп - Луанг Прабанг (Laos Airline). Трансфер и настаняване в Santi Resort & Spa 4* за 2 нощувки. Луан Прабанг е най-добре съхранилият своите традиционни ценности и облик град в Югоизточна Азия. Спокойствието и естественото очарование на този град с неговата прекрасна природа, го правят едно от най - посещаваните места в Лаос. Нощувка.

 • Ден 8 » 09.03.2020 Луанг Прабанг - пещерата Пак Оу /закуска , обяд /

  Възможност за по-ранобудните: ако Ви се става преди изгрев слънце, можете да вземете участие в за да видите един много интересен ежедневен ритуал - шествие от стотици монаси, облечени в традиционните за будизма оранжеви роби, които събират милостиня (основно ориз) от благочестивите жители на града. Закуска. Среща в лобито на хотела с Вашия гид за целодневна екскурзия: Разходка с круизно корабче по р. Меконг - покрай нас като в калейдоскоп се нижат ено след друго традиционни лаоски рибарски селца - докато стигнем до свещените Пещери Пак Оу: 2 свързани пещери, украсени с хиляди позлатени и лакирани статуйки на Буда в различна форма, оставени като дарение от поклонници. По пътя спираме в традиционното селце Бан Ксангхай, където се дестилира и произвежда местно оризово вино. После посещаваме работилница за рисувана хартия Бан Ксанг Конг. Обяд в битов ресторант. Обиколка на Луан Прабанг: най-старият Храм Ват Сене, уникалният Ват Ксиентонг със заострените му покриви спускащи се до земята, типичен пример за традиционна лаоска архитектура. Качване до панорамната площадка Фуси, Нощувка в Луан Прабанг. За да се насладим на уникалния залез и тоблясъците на последните слънчеви лъчи по свещената позлатена ступа. Свободно време на нощния пазар, където ще се радвате на богат избор платове, тъкани ръчно и ръчно рисувани от племената в околните хълмове на Луанг

 • Ден 9 » 10.03.2020 Луанг Прабанг - Ханой /закуска/

  Закуска. Ще посветим сутринта отново на Луанг Прабанг: посещение бившия Кралски дворец, сега превърнат в Национален Музей с експозиция, отразяваща богатството на лаоската култура, с артефакти и шедьоври от дните на първите лаоски крале до ден днешен. Свободно време до обяд за разходка из уличките на Луан Прабан. Трансфер до летище. Полет Луанг Прабанг - Ханой Трансфер до летище. Полет Луан Прабан - Ханой (Laos Airline) Трансфер и настаняване в Adamas Hotel 3* за 2 нощувки със закуски.

 • Ден 10 » 11.03.2020 Ханой - залива Халонг/закуска, обяд, вечеря/

  Каца в ХАНОЙ в 07:25ч; Трансфер към Залива Халонг. Спирка за закуска в подбран ресторант. /първото Ви запознанство с Виетнам ще започне с опитването на традиционното ястие ПО/. Отпътуване към делтата на Червената река, през тучни оризови поля, към залива Халонг - Залива на Излитащия Дракон, за круиз с кораб Stellar Cruise 4*. Обяд с морски дарове и специалитети на виетнамската кухня. Докато корабът се носи из Залива, ще се насладите на уникални гледки и ще направите снимки на изумрудени лагуни, мангрови горички, обрамчили над 2 000 островчета и побити в морето гранитни скали - като гръбнак на Дракон, който се готви за полет. Разходката продължава към Пещерата на Изненадите (Sung Sot). Отплаваме към най-известната пещера в залива Сунг Сот. Влизане в пещерата. Свободно време за каякинг или шнорхелинг. Вечеря с ексклузивно 5-степенно меню с традиционни морски дарове, типични за Халонг. На палубата с напитка в ръка изпращате последните лъчи на залязващото над залива слънце. Възможност за нощен риболов на калмари или участие в уроци по кулинарно майторство заедно с екипажа.

 • Ден 11 » 12.03.2020 Залива Халонг - Ханой /закуска, обяд/

  Закуска. По-ранобудните могат да започнат деня с уроци по тай чи на палубата, преди закуска. Закуска. Отпътуване с малки гребни лодки към Пещерата Луон, покрай островчета с екзотични имена като Човешка глава и острова на Костенурката, Барабана, Девата, Краставата Жаба. Обяд в ресторант на пристанището (Cua Vang Restaurant) - типична виетнамска кухня с морски дарове. Трансфер до Ханой (2 часа). Възможност за посещение на традиционнот Водно Куклено Шоу. Нощувки в хотел Adamas Hotel 3*

 • Ден 12 » 13.03.2020 Ханой - Янгон /закуска, обяд/

  Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Ханой - Етнографския музей, Храмът на Литературата - първият Конфуциански Колеж, построен през 11-ти век като първия университет във Виетнам, Пагодата Тран Куок (Пагодата с 1 стълб), езерото Хоан Кием, храма Нгок Сон. Комплексът Хо Ши Мин с мавзолея, и прословутата 36-та улица на Стария Град. Свободно време в Стария Квартал на Ханой, където можете да си напазарувате красиви ръчно изработени тъкани, дърворезби, статуетки, сувенири. Обяд в битов ресторант. Трансфер до летище. Полет Ханой - Янгон (Vietjet Air) Трансфер и настаняване в Rose Garden Hotel 4*

 • Ден 13 » 14.03.2020 Янгон - Баган /закуска, обяд/

  Закуска. Ранен трансфер до летище. Полет Янгон - Баган, най-богатият археологически комплекс на Азия, където хиляди храмове и пагоди свидетелстват за едно богато и велико минало. Трансфер и настаняване в хотел Amazing Resort Bagan 4* за 2 нощувки. Отправяме се на целодневна обиколка на Баган, столицата на царство Баган ( IX-ти до XIII-ти век). По време на просперитета на царството между ХІІ-ти и ХІІІ-ти век, в самото поле на Баган са построени над 10 000 будистки храмове, пагоди и манастири, от които над 2200 оцеляват и до наши дни. Започваме с най-известната - пагодата Швезигон (11в), считана за прототип на по-късните Мианмарски пагоди. Ще посетим известните храмове Wetkyi-inn Gubyaukgyi, с техните невероятни стенописи, също и храма Htilominlo, известен със своите гипсови орнаменти и корнизи. Обяд в битов ресторант. Следобеда посещаваме Археологическия Музей, храмът Anada, и абсолютния архитектурен шедьовър: манастира Anada Okkyaung, най-високият в Баган храм Thatbyinyu, и денят ни завършва, гледайки залеза от Bu Phaya.

 • Ден 14 » 15.03.2020 Планината Попа /закуска, обяд/

  Закуска. Целодневна екскурзия до планината Попа - Мианмарският „Олимп”, считано за светилище на боговете. Национален парк Popa Mountain Park приютява над 150 ендемични лековити билки. Обяд в битов ресторант. Следобед се връщаме в Баган. Нощувка в Amazing Resort Bagan 4*.

 • Ден 15 » 16.03.2020 Мандалай - Сагаинг - Ава /закуска, обяд/

  Закуска. Трансфер до Мандалай с частен бус. Качваме се първо на хълма Сагаинг, за да се насладим на уникалната панорама. Посещение на пагодата Son U Ponnya Shin. Продължаваме към старинното древното градче Ава. Разхождаме се по неговите тесни калдаръмени улички с традиционна рикша. Посещаваме Кралския Дворец, наблюдателната Кула и Манастира Bagaya. Връщаме се в Мандалай, като по път спираме за разходка археологически комплекс Amarapura /някогашна столица/, на брега на р. Иравади. Фотостоп на моста U Bein bridge - чисто тиково дърво. Сега Амарапура е известна с тъканите от коприна и висококачествен памук, както и със леенето на бронзови изделия. Настаняване за 1 нощувка в Hotel Marvel 3*

 • Ден 16 » 17.03.2020 Мандалай - Янгон /закуска, обяд/

  Закуска. Посещение на Манастира Швенандау (Shwe Nan Taw), известен като „Златният палат”, известен с уникалните си дърворезби, а също пагодата Кутодау(Kuthodaw Pagoda), приютила най-голямата книга в Света. Обяд в битов ресторант. Трансфер до летище и полет до Янгон. Трансфер и настаняване в Янгон в Rose Garden Hotel за 1 нощувка със закуска.

 • Ден 17 » 18.03.2020 Янгон /закуска, обяд/

  Закуска. Туристическа обиколка на Янгон: Пагодата Слюе (Slue Pagoda) - смята се, че там се намира косъм на Буда. Продължаваме с Кметството на Янгон, Паметникът на независимостта - голям обелиск, охраняван от статуи на лъвовел продължаваме със посещение на Karaweik Hall - реплика на традиционна бирманста кралска ладия. Последната ни спирка е „златната пагода” Шведагон, издигаща се на 100 метра височина, построена преди 2500 година, повреждана многократно от земетресения. Обяд в битов ресторант. Свободно време на известния пазар Bogyoke Aung San, най-популярният пазар в Янгон, където можете да се изкушите от ръчно тъкани и рисувани традиционни мианмарски платове, лакирани изделия, антични предмети, картини, бижута и скъпоценни камъни като рубини, сапфири и други скъпоценни камъни. Трансфер до летище.

 • Ден 18 » 19.03.2020 Янгон - Доха - София

  Полет Янгон - Доха. Излита в 01.05ч. Каца в Доха в 05.15ч. Излита от Доха в 06:55ч. Каца в София в 11:25ч.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София-Доха- Ханой / Хо Ши Мин - Доха - София на АК Катарски авиолинии с включени летищни такси.
Вътрешни полети с включени летищни такси по отсечките
Хо Ши Мин - Сием Рийп
Сием Рийп - Луан Прабанг
Луан Прабанг-Ханой
Ханой- Янгон
Янгон - Баган
Баган - Мандалай
Мандалай - Янгон
Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус категория - туристически;
15 нощувки със закуска по програма както следва:
3 нощувки със закуски в Сайгон в хотел Park View Saigon 3*
2 нощувки със закуски в Сием Рийп в хотел Somadevi Angkor Resort & Spa 4*
2 нощувки със закуски в Луан Прабанг в хотел Santi Resort & Spa 4*
2 нощувки със закуски в Ханой в хотел Adamas Hotel 3*http://www.adamashanoihotel.com/
1 нощувка пълен пансион круизния кораб Golden Cruise 4* http://goldencruise.vn/
2 нощувки със закуска в Amazing Resort Bagan 4* http://www.bagangolfresort.net/
1 нощувка със закуска в Hotel Marvel 3* http://www.hotel-marvel.com/ в Мандалай
2 нощувка със закуска в Янгон в Rose Garden Hotel 4* http://www.theroseyangon.com/
Круиз по залива Халонг
Изхранване: 10 закуски, 6 обяда и 2 вечери
Всички турове и обиколки, описани по програма, частен климатизиран микробус и местен екскурзовод на руски език и съответно превод на български от страна на водача;
Входни такси на посещаваните обекти
Минерална вода по време на турове и обиколки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец
Застраховка отговорност на туроператора
Водач на групата от България - при група от 15 души

Цената не включва

Туристическа многократна виза за Виетнам - 50 щатски долара, която се заплаща и полага на място при пристигане (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
Виза за Камбоджа, заплаща се на летището при пристигане, 30 долара (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
Виза за Лаос, заплаща се на летището при пристигане, 35 долара (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
Лични разходи;
Медицинска застраховка на лица над 70 години - доплащане 28 лева;
Бакшиши за шофьора и екскурзоводите, събират се предварително в София - 30 долара на човек;
Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията
Разходи от личен характер
По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка - Моля консултирайте се с наш представител

Важна информация

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Аванс в размер на 1150 евро/ 2646 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор
Пълно плащане до 23.12.2019г.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Задграничен паспорт с валидност минимум шест месеца след датата на връщане от пътуването /19 СЕПТЕМВРИ 2020г./
За входно-изходна виза за Виетнам - (заедно с червения задграничен паспорт, са необходими по 3 снимки паспортен формат размери 4 х 6 см., попълнен формуляр за издаване на /попълва се в самолета или на летище. Полага се на място при пристигане.
Виза за Камбоджа - заедно с червения задграничен паспорт, е необходима 1 снимка паспортен формат размери 4 х 6 см.. Полага се на място при пристигане.
Виза за Лаос - заедно с червения задграничен паспорт, е необходима 1 снимка паспортен формат размери 4 х 6 см.. Полага се на място при пристигане.
За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.


Полезна информация

Закупете предварително адаптер и универсален накрайник за контакт.
Носете си допълнително дребни долари - предпочитаният начин на разплащане все още е кешовият.
Уважавайте храмовете - Не носете къси или до колената панталони, както и дрехи с голи рамене или гръб;

Условия за анулации

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
При анулация до 31.10.2019г. - без неустойка.
При анулация от 01.11.2019г. до 22.12.2019г. - неустойка в размер на 40% от общата цена на пътуването.
При анулация от 23.12.2019г. до 31.01.2020г. - неустойка в размер на 70% от общата цена на пътуването.
При анулация след 01.02.2020г. или неявяване за полет-неустойка 100% от общата цена на пътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. В този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ не може да има претенции за връщане на част от стойността на заявените, но неизползвани услуги.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетен билет и не по-късно от 16.02.2019г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с тази промяна;

Допълнителна информация

Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
Цената е калкулирана при курс на Щатски долар 1 USD = 1.76 лв. При увеличение на този курс с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да преизчисли посочените цени по курс към датата на крайното плащане.
Александър Тур си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория. Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата и не е предпоставка за отказване на пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ
При пътуване на семейства с деца под 12г., децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
Минимален брой записани, необходим за осъществяване на пътуването: 15 души. Краен срок за уведомяване клиентите относно набран минимален брой за група: 23.12.2019г
Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване по програмата. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО хапчета против малария – прием по схема, ваксинация за превенция за жълта треска.
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Език на извършване на туристическите услуги: водач на български език при група от мин. 15 души, допълнителните екскурзии се провеждат на английски език с превод на български език при група от мин. 15 души.
Часовете на полетите са в местно време.
Посочените категории на хотелите са според местната категоризация за съответната дестинация.
Валута: 1 USD =22,806 (Виетнамски донг); 1 USD =3,981.90KHR (Камбоджиански риел)
Часово време: България - 12:00ч., Виетнам, Камбоджа - 17:00ч.

Други предложения

Почивка в Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация
Почивка в Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация 8 дни през февруари, март, април, октомври, ноември или декември в ОАЕ от София
Кападокия 2020 с автобус от София - 4 нощувки без нощни преходи ранно записване
Кападокия 2020 с автобус от София - 4 нощувки без нощни преходи 5 дни през март, април, май, август, септември или октомври в Турция от Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или София или Хасково
Лигурска ривиера
Лигурска ривиера 6 дни през септември в Италия и Монако от Пловдив или София
Италиански езера и Швейцария със самолет и автобус от София и Варна ранно записване
Италиански езера и Швейцария със самолет и автобус от София и Варна 6 дни през октомври в Италия и Швейцария от Варна или София
Малта 2020 - страната на рицарите
Малта 2020 - страната на рицарите 8 дни през февруари, март, май, октомври или ноември в Малта от София
Великден в Ница -

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми