Уважаеми клиенти,

С оглед на неясната и постоянно променяща се обстановка в световен мащаб поради цикличното покачване и спадане в броя на заразените от Ковид'19 в България и в чужбина, Ви предлагаме временно по-благоприятни условия за записване по програмите ни с минимален депозит.

Всички записвания по европейски програми + Дубай в периода 01.08.2020 – 31.12.2020, поради Ковид’19 ситуацията, се извършват срещу внесен депозит от 50 лв. и при прекратяване на договора от страна на клиента до 20 дни преди датата на отпътуване, такса за прекратяване не се удържа.

В случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването, поради въвеждане на изискване за карантина в страната/страните на пътуването или в България, внесеният депозит се възстановява в срок до 14 дни след датата на отпътуване на анулираната екскурзия.

В случай на заразяване на клиент с COVID’19 преди отпътуването, заплатените от клиента суми се възстановяват 100% (без неустойки), след представяне на положителен PCR тест.

В случай на заразяване на клиент с COVID’19 по време на пътуването, разходите за лечение се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (вариант B) на Евроинс.

При необходимост от предварителна он-лайн регистрация на туристите преди влизането в страната на престоя им или изработване на QR тест, „Руал Травел“ се ангажира да извърши от тяхно име всички възможни регистрации и да им ги предостави.

Бъдете здрави!