Нова година 2020 - екскурзия до Малайзия, Сингапур и остров Бали

Снимки

Екскурзия за Нова година до Куала Лумпур, остров Бали и Сингапур. Пъстра програма с възможност за множество допълнителни екскурзии.

 • 756
 • 14 дни
 • 11
 • Шнорхелинг;
 • Самолет;
 • с включена закуска;
 • Град; Море;
 • Екскурзия; Забавление; Опознавателна;
 • София;
 • Декември;

Програма

 • Ден 1 » 27.12.2019

  Среща в 10.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.25 ч. - полет София - Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.15 ч. В 19.30 ч. - самолетен полет Доха - Куала Лумпур.

 • Ден 2 » 28.12.2019

  Пристигане в Куала Лумпур в 08.05 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия Куала Лумпур - град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин или по желание - екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” - форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване - Kampung Kuantan. Ще се качиме на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

 • Ден 3 » 29.12.2019

  Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ - Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” - ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452-метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание - вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

 • Ден 4 » 30.12.2019Закуска.

  Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до „Batu Caves”, -уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор - кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик - ръчно рисувани памучни и копринени платна. В 12.00 ч.- трансфер до летището и в 16.20 ч полет Куала Лумпур - Денпасар, Бали.. Пристигане в Денпасар в 19.20 ч. Трансфер до хотела в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Свободно време. Нощувка на о-в Бали.

 • Ден 5 » 31.01.2020

  Закуска. Свободно време с възможност за плаж. По желание и срщу допълнително заплащане Новогодишна вечеря. Нощувка на о-в Бали.

 • Ден 6 » 01.02.2020

  ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА! Закуска. Свободен ден за плаж. Вечерта, по желание - посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Вечерята е късна, след края на представлението, в ресторант, до който ще стигнете с автобус. Нощувка на о-в Бали.

 • Ден 7 » 02.01.2020

  Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” - Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung - красиво декорирана сграда от 17-ти век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

 • Ден 8 » 03.01.2020

  Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание - екскурзия до остров Ява. В 09.30 ч. - полет Денпасар - Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 09.45 ч. Пътуване към Боробудур - най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта - трансфер до летището и полет Джьогякарта - Денпасар в 20.30 ч. Пристигане в Денпасар в 22.50 ч. Нощувка на о-в Бали.

 • Ден 9 » 04.01.2020

  Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот. Езерото Бератан намира своето място сред 20-те най-красиви езера в света. Познато е като един от най-предпочитаните туристически обекти, посещавано от множество международни и местни туристи. Прохладните планини, в комбинация със спираща дъха гледка към езерото и храма Улун Дану, правят това място любима дестинация за всички туристи, търсещи усамотено място, далеч от шумния град. Древният индуски храм Тана Лот е една от най-значимите забележителности на остров Бали заради неповторимата атмосфера на уединение, която придава неговото разположение на върха самотна скала сред неспирно разбиващите се в нея вълни. Всичко това прави храма Тана Лот място, което не е за изпускане. Нощувка на о-в Бали.

 • Ден 10 » 05.01.2019

  Закуска. Трансфер до летището. В 09.00 ч. - полет Денпасар - Сингапур. Кацане в Сингапур в 11.45 ч. Трансфер до хотелa и настаняване. Разходка в централната част на града. Свободно време. Вечерта - разходка в историческата зона, където е Операта и Clarke Quay, разположен на завоя на река Сингапур, където се намират множество ресторантчета; вечерно време тук е много приятно и уютно за вечеря и за разходка. Възможност за разглеждане и пазаруване в някой от многото молове. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

 • Ден 11 » 06.01.2020

  Закуска. Свободно време до обяд. След обяд - туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона - символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown - кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини. Ще видите и колониален Сингапур - Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” и посещение на „Градината на орхидеите”. След обяд - свободно време с възможност за разглеждане на една от забележителностите на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. Нощувка в Сингапур.

 • Ден 12 » 07.01.2020

  Закуска. Свободен ден в Сингапур или по желание, след обяд - полудневна екскурзия до остров Сентоса, „Островът на удоволствията”. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на сингапурските паркове - с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция (входовете се заплащат допълнително): статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и прочие. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта - посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Нощувка в Сингапур.

 • Ден 13 » 08.01.2020

  Закуска. Свободен ден в Сингапур. Късно вечерта трансфер до летището.

 • Ден 14 » 09.01.2020

  В 02.00 ч. - полет Сингапур - Доха. Пристигане в Доха в 05.35 ч. В 06.55 ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 11.25 ч.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

самолетни билети за всички международни и вътрешни полети;
летищни такси - 968 лв/ 495 евро (14.03.2018 г.) - подлежат на потвърждение;
трансфери летище - хотел - летище;
2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;
3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
полудневна обиколка на Куала Лумпур (3-ти ден);
полудневна обиколка на Сингапур (12-ти ден);
целодневна екскурзия из о-в Бали до “Besakih Temple” - Mother Temple (7-ми ден);
водач и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език от водачът, който придружава групата.);
такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­78 лв.

Цената не включва

медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 32 лв (за лица до 70 год.), за лица от 71 год. до 80 год. - 64 лв;
допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) - 65 щ. долара - цената е валидна при група от минимум 7 човека (2-ри ден);
посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас”- 30 щ.долара (3-ти ден);
фолклорна вечеря с типични малайзийски танци - 55 щ. долара (3-ти ден);
екскурзия до “Batu Caves” - 40 щ. долара (4-ти ден);
посещение на представление на качак и вечеря - 59 щ. долара (5-ти ден);
доплащане за Новогодишна вечеря- (цената се определя в зависимост от броя хора и при потвърдена екскурзия) - 5-ти ден
екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар - Джьогякарта) - 245 евро (8-ми ден);
екскурзия до планинската област Бедугул с езерото Бератан и храма Тана Лот.- 70 щ. долара (9-ти ден).
вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 10-ти ден;
полудневна екскурзия до о-в Сентоса - 55 щ. долара (11-ти ден);
посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.долара (12-ти ден);
посещение на „Градината на орхидеите” - 5 щ.долара (12-ти ден);

Важна информация

Необходими документи - задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване; За деца под 18 год. - нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.
1. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 05.05.2018 г.
2. Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
3. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
4. Категоризацията на хотелите в Малайзия, Бали и Сингапур не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
5. Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от
страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
3. Цените 4 660 лв/ 4 760 лв са за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 940 лв. /възможно е да подлежи на актуализация/
4. Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.
5. Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената вар варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро). В цената не е включен и транспорта до хотела, в който е настанена останалата част от групата, ако нощувката е само една, а престоят в Сингапур е по-дълъг - възможностите са да се ползва градски транспорт, такси или да се заплати трансфер.
5. Цените 4 660 лв/ 4 760 лв са за хотел 4* на о-в Бали. При нощувки в хотел 5* на о-в Бали - доплащането е 940 лв на човек (към дата 19.03.2018г.) за хотел Melia Bali.
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 08.05.2018 г и подлежат на актуализация.
При записване се внася депозит от 2 000 лв


Информация за хотелите

Куала Лумпур – Kuala Lumpur Journal Hotel 4* //www.kljournalhotel.com/
Бали – Hotel Novotel Benoa 4* //www.novotelbalibenoa.com/
Сингапур – Hotel Penisnula Excelsior 4* //www.peninsulaexcelsior.com.sg/

Други предложения

Красотата на Кападокия - с комбиниран транспорт от Варна
Красотата на Кападокия - с комбиниран транспорт от Варна 5 дни през октомври в Турция от Варна
Кападокия - Ексклузивен тур из земята на феномените с полет от София промо оферта
Кападокия - Ексклузивен тур из земята на феномените с полет от София Резервации срещу депозит от 50 лв. на пътуващ до 15.06.2020
Сиде, Анталия, лято 2020 - 7 нощувки с полет от София ранно записване
Сиде, Анталия, лято 2020 - 7 нощувки с полет от София Цени за ранни записвания за лято 2020
Аржентина - водопадите Игуасу - Бразилия с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс
Аржентина - водопадите Игуасу - Бразилия с Рио, Копакабана и Ангра дос Рейс 13 дни през ноември в Аржентина, Уругвай и Бразилия от София
Почивка в Тунис, Порт ел Кантауи - 7 нощувки с полет от София промо оферта
Почивка в Тунис, Порт ел Кантауи - 7 нощувки с полет от София 8 дни през август или септември в Тунис от София
Съкровищата на Северна Испания, със самолет от София и Варна ранно записване
Съкровищата на Северна Испания, със самолет от София и Варна 8 дни през септември в Испания от Варна или София

Не откривате желаната туристическа програма?

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми