Почивка в Анталия, лято 2023 - 7 нощувки с полет от София

Снимки

Почивка в Турция, Анталия през 2023 с директни полети София - Анталия - София, включени трансфери до избрания хотел, медицинска застраховка, летищни такси и 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион.
Полети от София 

Полети от София всяка СРЯДА от 12.04 до 28.06.2023 вкл. и от 30.08 до 18.10.2023 вкл.


Полети от София всеки ПЕТЪК от 28.04.2023 до 20.10.2023 вкл.


Полети от София всяка НЕДЕЛЯ от 09.04.2023 до 29.10.2023 вкл.


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!

 • 997
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • All Inclusive; според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • София;
 • Април; Май; Юни; Юли; Септември; Октомври; Август;

Програма

 • Ден 1

  Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 2-7

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други: Демре-Мира-Кекова; Далян Краб тур; Кападокия за 2 дни; Аквариума Antalya Aquarium; Памуккале; Израел за 1 ден със самолет- Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта. Още много интересни допълнителни екскурзии в района ще Ви бъдат предложени на място по време на информационна среща, след пристигане в Турция, която се провежда в определен от представителя на Туроператора ден и час в хотела, в който е настаняването Ви.

 • Ден 8

  Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София. *Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки. *Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Цената не включва

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

Важна информация

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100.
Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.

Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Застраховка Отговорност на ТО Тез Тур »

Здравни изисквания при посещение на Турция »


Превозвач

авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

*Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден НЕДЕЛЯ

08:00 София (SOF) - 09:40 Анталия (AYT)

10:40 Анталия (AYT) - 12:20 София (SOF)Полети в ден ПЕТЪК 

15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)

13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)Полети в ден СРЯДА

15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)

17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)


*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

Уточнение

Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Условия за записване

1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

Допълнителна информация

* Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Полетно разписание

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ в периода 29.05.2022 - 03.07.2022 вкл. и 04.09 - 09.10.2022 г. вкл., авиокомпания BULGARIA AIR:
10:10 София (SOF-Т2) - 11:40 Анталия (AYT-Т1)
12:20 Анталия (AYT-Т1) - 14:05 София (SOF-Т2)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК, полети с авиокомпания CORENDON AIRLINES:
16:20 София (SOF) - 18:00 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT) - 15:20 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА за от 01.06.2022 до 29.06.2022 вкл. и от 31.08.2022 до 05.10.2022 вкл.авиокомпания GULLIV AIR:
09:00 София (SOF) - 11:15 Анталия (AYT)
11:00 Анталия (AYT) - 13:15 София (SOF)

* Полетното разписание подлежи на препотвърждение

Хотели по програмата

Ares Blue Hotel 4*
★★★★
Galaxy Beach Hotel Alanya 4*
★★★★
Arsi Hotel 4*
★★★★
Kleopatra Arsi Hotel 4*
★★★★
Kemalhan Beach Hotel 4 *
★★★★
Arsi Enfi City Beach 4*
★★★★
AKDORA RESORT & SPA 4* (ex. Palmiye Garden)
★★★★
Suncityside Hotel 4*
★★★★
Club Tess Hotel 4*
★★★★
Artemis Princess Hotel 4*
★★★★
Stella Hotel 4 *
★★★★
Mira Olimpos Beach Hotel 3 *
★★★
Kleopatra Beach Hotel 4*
★★★★
Caretta Relax Hotel 4*
★★★★
Relax Beach Hotel 4*
★★★★
Monte Carlo Hotel 4*
★★★★
Grand Sunlife 4*
★★★★
Club Hotel Caretta Beach 4*
★★★★
Ramada Resort Side 5*
★★★★★
Beach Club Pinara 4*
★★★★
Kemer Dream Hotel 4*
★★★★
Sultan Sipahi Resort 4*
★★★★
Dream Of Side Hotel 3*
★★★
Mc Arancia Resort Hotel 5*
★★★★★
Selcukhan Hotel 4*
★★★★
The Marilis Hill Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Beach Club Doganay 5*
★★★★★
Grand Kolibri Prestige & Spa 5*
★★★★★
Sealife Buket Beach Hotel 5*
★★★★★
Kemal Bay 5*
★★★★★
Kolibri Hotel 4*
★★★★
Grand Uysal Beach Hotel 5*
★★★★★
Grand Prestige Hotel 5 *
★★★★★
Queen's Park Le Jardin 5 *
★★★★★
White City Beach 4*
★★★★
Club Insula Resort&spa 5*
★★★★★
Larissa Green Hill Holiday Village Hv-1
★★★
Side Royal Paradise 5*
★★★★★
Grand Santana Hotel 4*
★★★★
Aydinbey Gold Dream Hotel 5*
★★★★★
Raymar Resort&Aqua 5*
★★★★★
Royal Garden Select & Suite 5*
★★★★★
Xoria Deluxe Hotel 5*
★★★★★
Xperia Grand Bali 4*
★★★★
Armas Kaplan Paradise 5*
★★★★★
Armas Bella Sun 4*
★★★★
Euphoria Excelsior Hotel 4 *
★★★★
Armas Green Fugla Beach 4*
★★★★
Diamond Elite Hotel & Spa 5*
★★★★★
Diamond Beach Hotel & Spa 5*
★★★★★
The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Cesars Resort Side 5*
★★★★★
Palm World Side Resort&spa 4*+
★★★★
Club Mermaid Village 4 *
★★★★
Armas Gul Beach Hotel 4+ *
Garden Resort Bergamot Hotel 4*
★★★★
Riolavitas Resort & Spa 5*
★★★★★
Xeno Eftalia Resort 4*
★★★★
Corolla Side Hotel 4*
★★★★
Laguna Beach Alya Resort & Spa Hotel 5*
★★★★★
Armas Beach Hotel 4*
★★★★
Kemer Botanik Resort 4*
★★★★
Sealife Family Resort Hotel 5*
★★★★★
Larissa Beach Club Side 4*
★★★★
Bosphorus Sorgun 5*
★★★★★
Annabella Diamond 5*
★★★★★
Q Premium Resort 5 *
★★★★★
Sealife Rose Residence 5*
★★★★★
Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*
★★★★★
J'adore Deluxe Hotel & Spa 5*
★★★★★
Washington Resort 5 *
★★★★★
Sherwood Greenwood Resort Hotel 4*
★★★★
Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Side Royal Palace 5*
★★★★★
Meder Resort 5 *
★★★★★
Viking Park Hotel & Spa 4*
★★★★
Fun Sun Smart River Resort 5*
★★★★★
Larissa Club Akman Park 4 *
★★★★
Sea World Resort&spa 5*
★★★★★
Sea Planet Resort & Spa 5*
★★★★★
Diamond Premium Hotel & Spa 5*
★★★★★
Utopia World Hotel 5*
★★★★★
Side Royal Luxury Hotel & Spa 5*
★★★★★
Daima Biz Resort 5 *
★★★★★
Grand Park Lara 5*
★★★★★
Alexia Resort & Spa +16 Adults Only 5*
★★★★★
Oz Hotels Side Premium 5*
★★★★★
Paloma Foresta Resort 5*
★★★★★
Maritim Pine Beach Resort 5*
★★★★★
Side Sunport Hotel & Spa 5*
★★★★★
Royal Alhambra Palace 5*
★★★★★
Aydinbey Queen's Palace & Spa 5*
★★★★★
Diamond Deluxe Hotel & Spa 5*
★★★★★
Limak Arcadia Golf & Resort 5*
★★★★★
Royal Seginus 5*
★★★★★
Royal Holiday Palace 5*
★★★★★
Limak Atlantis De Luxe 5*
★★★★★
Alva Donna Beach Resort Comfort 5*
★★★★★
Aska Lara Resort & Spa 5*
★★★★★
Ic Santai Family Resort 5*
★★★★★
Seaden Quality Resort & Spa 5*
★★★★★
Adalya Resort & Spa 5*
★★★★★
Adalya Ocean Deluxe 5*
★★★★★
Kaya Belek 5*
★★★★★
Paloma Perissia Hotel 5*
★★★★★
Kirman Hotels Sidemarin Beach&Spa 5 *
★★★★★
Kirman Hotels Arycanda Deluxe 5 *
★★★★★
Paloma Oceana Luxury 5*
★★★★★
Tui Blue Side 5*
★★★★★
Spice Hotel & Spa 5*
★★★★★
Ic Hotels Green Palace 5*
★★★★★
Adalya Elite Lara 5*
★★★★★
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort 5*
★★★★★
Alva Donna Exclusive 5*
★★★★★
Mirage Park Resort 5*
★★★★★
Papillon Ayscha 5*
★★★★★
L`oceanica Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Mirada Del Mar Hotel 5*
★★★★★
Lykia World Antalya 5*
★★★★★
Club Mega Saray 5*
★★★★★
Hotel Su 5 *
★★★★★
Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Sherwood Dreams Resort 5*
★★★★★
Cornelia De Luxe Resort 5*
★★★★★
Rixos Downtown 5*
★★★★★
Bellis Deluxe 5*
★★★★★
Miramare Queen Hotel 4*
★★★★
Cesars Temple De Luxe Hotel 5*
★★★★★
Gural Premier Belek 5*
★★★★★
Castival Hotel Side 5*
★★★★★
Rixos Sungate 5*
★★★★★
Belconti Resort 5*
★★★★★
Gural Premier Tekirova 5*
★★★★★
The Sense De Luxe Hotel 5*
★★★★★
Kirman Belazur Resort & Spa 5*
★★★★★
Tui Sensatori Resort Barut Sorgun 5*
★★★★★
Incekum Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Sherwood Exclusive Lara 5*
★★★★★
Granada Luxury Resort & Spa 5*
★★★★★
Tui Sensimar Andiz By Barut Hotels 4*
★★★★
Aquaworld Belek By Mp Hotels 5*
★★★★★
Botanik Hotel&resort 5*
★★★★★
Sherwood Exclusive Kemer 5*
★★★★★
Granada Luxury Belek 5 *
★★★★★
Armas Luxury Resort & Villas 5*
★★★★★
Liu Resorts 5*
★★★★★
Baia Lara Hotel 5 *
★★★★★
Wind Of Lara Hotel & Spa 5*
★★★★★
Queen's Park Turkiz Kemer 5 *
★★★★★
Ela Quality De Luxe Resort 5*
★★★★★
Grand Park Kemer Hotel 5 *
★★★★★
Vera Club Hotel Mare 5*
★★★★★
Kamelya Selin Hotel 5*
★★★★★
Barut Hemera 5*
★★★★★
Baia Kemer Club 5*
★★★★★
Rixos Beldibi 5*
★★★★★
Delphin Palace 5*
★★★★★
Paloma Finesse Side 5*
★★★★★
Orange County Resort Hotel Alanya 5*
★★★★★
Armas Saray Regency (Ex.maritim Saray Regency) 5*
★★★★★
Aydinbey Famous Hotel 5*
★★★★★
Papillon Zeugma 5*
★★★★★
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*
★★★★★
Papillon Belvil 5*
★★★★★
Barut Kemer 5*
★★★★★
Royal Taj Mahal 5*
★★★★★
Botanik Platinum 5*
★★★★★
Granada Luxury Beach 5*
★★★★★
Xanthe Resort 5*
★★★★★
Kirman Calyptus Resort & Spa
Kirman Leodikya Resort 5 *
★★★★★
Kamelya K Club 5*
★★★★★
Arum Barut Collection 5*
★★★★★
Ali Bey Resort 5 *
★★★★★
Delphin Deluxe Resort 5*
★★★★★
Gloria Verde Resort 5*
★★★★★
Club Hotel Turan Prince World 5*
★★★★★
Tui Family Life Kaya Side 5*
★★★★★
Royal Dragon Hotel 5*
★★★★★
Rixos Premium Tekirova 5*
★★★★★
Ali Bey Club 5*
★★★★★
Miramare Beach Hotel 5*
★★★★★
Royal Wings Hotel 5*
★★★★★
White City Resort&spa 5*
★★★★★
Sentido Turan Prince 5*
★★★★★
Alva Donna World Palace 5*
★★★★★
Titanic Mardan Palace 5*
★★★★★
Aydinbey King's Palace & Spa 5 *
★★★★★
Litore Hotel Resort & Spa 5*
★★★★★
Adam & Eve Resort 5* Adults Only
★★★★★
Miracle Resort Hotel 5*
★★★★★
Gloria Golf Resort 5*
★★★★★
Orange County Resort Hotel 5*
★★★★★
Doubletree By Hilton Antalya-Kemer 5*
★★★★★
Barut Cennet & Acanthus 5*
★★★★★
Calista Luxury Resort 5*
★★★★★
Kaya Palazzo Golf 5*
★★★★★
Lara Barut Collection 5*
★★★★★
Ng Phaselis Bay 5*
★★★★★
Gloria Serenity Resort 5*
★★★★★
Rixos Premium Belek 5*
★★★★★
Rixos Land Of Legends 5*
★★★★★
Cullinan Golf & Resort Belek 5*
★★★★★
Ic Hotels Residence 5*
★★★★★
Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*
★★★★★
Club Prive By Rixos Belek 5*
★★★★★
Seamelia Beach Resort & Spa 5 *
★★★★★
Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa 5 *
★★★★★
Lonicera Premium 4*
★★★★
Asdem Labada Hotel 5 *
★★★★★

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми