cruise-pearls-of-the-adriatic_6388d5e39b317x7e.jpg

Круиз с водач от България - Перлите на Адриатика 2024 - MSC Armonia

Снимки

 • 1532
 • 9 дни
 • 8
 • Кораб; Самолет;
 • пълен пансион; с включена закуска; според съответната за хотела база изхранване;
 • Град; Море;
 • Забавление; Опознавателна;
 • София;
 • Юни;

Предложението не е активно.


Програма

 • Ден 1 » 08 юни 2024 София-Бари

  Директен полет с WizzAir с разписание 14:45-15:10. Трансфер до хотел. Възможност за посещенние на Алберобело. Нощувка в хотел.

 • Ден 2 » 09 юни 2024 Бари—качване на кораба. Отплаваме в 13:00

  След закуска ще отидем на круизния терминал и ще се настаним на MSC Armonia. Отплаваме в 13:00 северен курс, посока Венеция.

 • Ден 3 » 10 юни 2024 пристанище Маргера (Венеция), Италия 10:00-20:00

  Кралицата на Адриатическо море и един от най-романтичните градове в света ви очакват. Ще направим кратка пешеходна екскурзия около площад Сан Марко (1,5 часа) и ще завършим на Канале Гранде. След това, който желае, може да направи разходка с гондола (30 мин). Връщане на кораба около 14:00 часа. Опционално: екскурзия до остров Мурано с круизната компания. * Придвижването от кораба до площад Сан Марко с лодка е с продължителност около 40 минути.

 • Ден 4 » 11 юни 2024 Плава-ден в морето

  Ден за релакс на борда на вашия кораб MSC Armonia. MSC Armonia е круизен кораб от клас Lirica, притежаван и управляван от MSC Cruises. Първоначално построен през 2001 г. за вече несъществуващите Festival cruises с името MS European Vision, корабът оперира за MSC от 2004 г. С 58 600 бруто тона, MSC Armonia може да побере 2065 пътници в 783 каюти и 760 членове на екипажа.

 • Ден 5 » 12 юни 2024 Дубровник, Хърватска UNESCO 07:00-19:00

  Старият град (Пиле) е завършен през 13 век и остава практически непроменен до наши дни. Заобиколен от високи стени, той има само две порти, които отвеждат към главната улица - Страдун. Едно от най-големите удоволствия за многобройните посетители е да седнат на питие в някое малко кафене и да гледат как светът се движи около тях, самите те зорко „наблюдавани“ от градския патрон Свети Влас или Свети Влахо, както го наричат местните. В стария град се намира фонтанът Онофрио, построен през 1438 г. Вдясно е Францисканският манастир и една от най-старите работещи аптеки в Европа, отворена през 1391 г. След лежерната ни екскурзия из стария град, може да вземем лодка за освежаваща разходка около съседния остров Локрум и да се насладим на красивите гледки около крепостните стени на Дубровник.

 • Ден 6 » 13 юни 2024 Котор, Черна гора, UNESCO 08:00-18:00

  Екскурзията започва с пешеходна обиколка на стария град Котор, един от най-добре запазените средновековни градове в тази част на Адриатическо море. Асиметричната структура на тесните улици и площади, съчетана с много важни средновековни паметници, осигуряването на позицията на Котор като обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Ще посетим Морския музей, преди да продължим към елегантния град Пераст, който е изградил богатството си върху морската търговия. Градът е най-значимият пример за барокова архитектура на черногорското крайбрежие и има множество примери за пищни дворци и къщи. Кратка разходка с лодка ще ви отведе до изкуствен остров в средата на красивия залив Бока, където ще посетите църквата Дева Мария на скалата. След това, обратно в Пераст, ще се насладите на пешеходна обиколка на града и посещение на църквата Св. Никола.

 • Ден 7 » 14 юни 2024 остров Корфу, Гърция 09:00-19:00

  Още през XIX век остров Корфу става любимо място за отдих на европейската аристокрация. Островът ще очарова и вас с мекия си климат, пищна зеленина и красиви плажове. Ще отидем до Палеокастрица, където многобройните нюанси на синьото адриатическо море ще ви очароват завинаги. С лодка ще отидем до пещерите Синьото око и след това ще се върнем в стария град Корфу. Тук ще се разхождаме из улички и площади с палми, ще отидем до църквата Св. Спиридон и старата крепост.

 • Ден 8 » 15 юни 2024 остров Закинтос, Гърция 07:00-16:00

  Квинтесенцията на гръцките острови-дом на спиращи дъха плажове, тюркоазени води и костенурки. В днешния ден ще обикаляме с лодка из Национален морски резерват Закинтос, ще видим редките костенурки Careta Careta и ще поплажуваме на островчето, където те снасят яйцата си. *Към момента на изготвяне на програмата, плаж Навагио е затворен за посещение заради срутвания .

 • Ден 9 » 16 юни 2024 Бари, Италия акостира в 08:00.

  След освобождаване на кораба, ще имаме цял свободен ден за разходка в Бари или възможност за организирана екскурзия. Трансфер до летище за директен полет Бари-София в 22:45-01:05+1 (на 17 юни).

Програмата е ориентировъчна.

Медицински изисквания и визов режим

Медицински изисквания на круизния оператор MSC:

на борда на този кораб са добре дошли всички пасажери, независимо от ваксинационния им статус.

1. Всички напълно ваксинирани пътници е препоръчително, но не задължително, да представят негативен тест преди качване на борда.
1.1. Напълно ваксинирани пътници са пътници с поне две дози (или една доза Johnson and Johnson), включително и неодобрените от ЕМА (Европейска агенция по лекарствата).
Бустер доза не е задължителна, но е силно препоръчителна за гостите, на които може да бъде поставена.
1.2. Гости, които са преболедували Ковид-19 и имат 1 доза ваксина (трябва да предоставят QR Код или друг верифициращ документ за преболедуването и ваксината)
2. Негативен PCR или антиген тест, извършен до 48 часа преди отплаването трябва задължително да бъде представен от следните пътници (на и над 5г.):2.1. Неваксинирани гости
2.2. Гости без валидно доказателство за ваксинация
2.3. Гости, които са преболедували Ковид-19 и нямат ваксина
2.4. Гости, които имат удостоверение за медицинско изключение за ваксинация
Гости под 5г. не подлежат на никакви изисквания.
Не се изискват други ваксини за тези дестинации.

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми