alanya-antalya-summer-seven-nights-flight-from-plovdiv_6512aa05ce784tzs.jpg

Почивка в Алания, Анталия, лято 2024 - 7 нощувки с полет от Пловдив

Снимки

Почивка в Анталия през 2024 с директни полети от Пловдив. Анталия предлага перфектно съчетание от история, култура и природна красота.

 • 1710
 • 8 дни
 • 7
 • Самолет;
 • All Inclusive; според съответната за хотела база изхранване;
 • Море;
 • Забавление; Опознавателна; Почивка; Почивка с деца;
 • Пловдив;
 • Май; Юни; Септември; Октомври;

Програма

 • Ден 1

  Директен чартърен полет от Пловдив до Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

 • Ден 2-7

  Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други: Демре-Мира-Кекова - Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол; Далян Краб тур - ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници; Кападокия за 2 дни - ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири; Аквариума Antalya Aquarium - един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума; Памуккале - уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. *Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

 • Ден 8

  Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Пловдив.

Програмата е ориентировъчна.

Цената включва

Самолетни билети с директен чартърен Пловдив - Анталия - Пловдив (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
Желания брой нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Цената не включва

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.*;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19** - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
Важно: Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Условия за резервация и анулация

• При резервация се изисква и заплаща 10% депозит от цената на туристическия пакет;
• Доплащане до 30 % от общата цена на туристическия пакет до 31.03.2024 г.;
• Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
ПРЕПОРЪКА! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

Застраховка Отговорност на ТО Тез Тур »

Здравни изисквания при посещение на Турция »


Уточнение

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Условия за записване

1. При резервация се изисква и заплаща 10% депозит от цената на туристическия пакет;
2. Доплащане до 30 % от общата цена на туристическия пакет до 31.03.2024 г.;
3. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.

Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

Анулационни условия и срокове:
1. Безплатна анулация до 24 часа след постъпване на резервацията - важи за резервации направени до 14 дни преди датата на отпътуване;
2. Такса за прекратяване на договора - 25 евро /48.90 лева/ на човек, при отмяна на пътуването до 60 дни преди датата на отпътуване. Таксата е дължима още в случай на промяна на датата на пътуването заедно със съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3. Ако потребителят прекрати договора/анулира пътуването си от:
3.1. от 59 до 22 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 30% от общата цена на туристическия пакет;
3.2. от 21 до 17 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 70 % от общата цена на туристическия пакет;
3.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 100 % от общата цена на туристическия пакет.

Специални условия за резервация и анулация на хотелите REGNUM CARYA, MAXX HOTELS и VOYAGE HOTELS
2. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2024 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2024 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.

3.1. Неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 50 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване.
3.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT/MAXX ROYAL KEMER RESORT), VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA) се прилагат следните анулационни условия:
4.1. Неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 50 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване.
4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

Допълнителна информация

* Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Полетно разписание

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
11:50 Пловдив (PDV) - 13:20 Анталия (AYT)
09:20 Анталия (AYT) - 10:50 Пловдив (PDV)

*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

Застраховка Отмяна на пътуване

Предлагаме застраховка „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ‘‘ чрез която се осигурява защита на предплатените суми при различни непредвидени ситуации настъпили преди отпътуването и възпрепятстващи осъществяването му. Препоръчваме на всеки да се възползва от тази застраховка, за да бъде спокоен за заплатените суми. В случай на отмяна на пътуване се възстановяват разходи, представляващи невъзстановими суми, заплатени предварително от пътуващия. Информация за покритите рискове ще се предостави допълнително при интерес. Застраховка "Отмяна на пътуване" се сключва в срок до 5 дни считано от датата на договора/резервацията и минимум 5 дни преди датата на пътуване. В случай че полицата е сключена над 5 дни считано от датата на договора/резервацията, то до началото на пътуването трябва да има минимум 29 дни - Покритието започва 10 дни след сключване!
Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" се определя в зависимост от застрахователната сума. Застрахователната премия е в размер на 3,50% от стойността на туристическия договор + данък в размер на 2% върху застрахователната премия. За лица над 65г има надбавка върху премията. За „специални условия „ковид-19“ има надбавка върху премията от 0,50%. (Пример: за пакет от 2000 лв. за лица до 64г. застраховката ще е на стойност 71,40 лв, а с добавено Ковид-19 покритие – 81,60 лв)

Хотели по програмата

Хотел Bin Billa Hotel 4* Bin Billa Hotel 4*
★★★★
Хотел Galaxy Beach Hotel 4* Galaxy Beach Hotel 4*
Хотел Kolibri Hotel 4* Kolibri Hotel 4*
★★★★
Хотел Kleopatra Micador 3 * Kleopatra Micador 3 *
★★★
Хотел Asrin Beach 4 * Asrin Beach 4 *
★★★★
Хотел Artemis Princess Hotel 4* Artemis Princess Hotel 4*
★★★★
Хотел Campus Hill Hotel 5* Campus Hill Hotel 5*
★★★★★
Хотел Relax Beach Hotel 4* Relax Beach Hotel 4*
★★★★
Хотел Caretta Relax Hotel 4* Caretta Relax Hotel 4*
★★★★
Хотел Kleopatra Ada Hotel 4* Kleopatra Ada Hotel 4*
★★★★
Хотел Kleopatra Beach Hotel 4* Kleopatra Beach Hotel 4*
★★★★
Хотел Xperia Grand Bali 4* Xperia Grand Bali 4*
★★★★
Хотел Club Hotel Mirabell 4 * Club Hotel Mirabell 4 *
★★★★
Хотел Caretta Beach Hotel 4* Caretta Beach Hotel 4*
★★★★
Хотел Club Mermaid Village 4* Club Mermaid Village 4*
★★★★
Хотел Xeno Eftalia Resort 4* Xeno Eftalia Resort 4*
★★★★
Хотел Monte Carlo Hotel 4* Monte Carlo Hotel 4*
★★★★
Хотел Beach Club Doganay 5* Beach Club Doganay 5*
★★★★★
Хотел Oz Hotels Sui 5* Oz Hotels Sui 5*
★★★★★
Хотел Mc Beach Resort Hotel 5* Mc Beach Resort Hotel 5*
★★★★★
Хотел Insula Resort Insula Resort
Хотел Dizalya Palm Garden Hotel 5* Dizalya Palm Garden Hotel 5*
★★★★★
Хотел Annabella Annex 4 * Annabella Annex 4 *
★★★★
Хотел Mc Arancia Resort Hotel 5* Mc Arancia Resort Hotel 5*
★★★★★
Хотел Grand Kolibri Prestige 5* Grand Kolibri Prestige 5*
★★★★★
Хотел Oz Hotels Incekum Beach Resort 5* Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*
★★★★★
Хотел Holiday Park Resort 5* Holiday Park Resort 5*
★★★★★
Хотел Holiday Garden Resort 5* Holiday Garden Resort 5*
★★★★★
Хотел Senza Grand Santana Hotel 4* Senza Grand Santana Hotel 4*
★★★★
Larissa Green Hill Holiday Village Hv-1
★★★
Хотел Senza The Inn Resort Hotel 4* Senza The Inn Resort Hotel 4*
★★★★
Хотел The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5* The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa 5*
★★★★★
Хотел White City Beach Hotel 4* White City Beach Hotel 4*
★★★★
Хотел Armas Green Fugla Beach 4* Armas Green Fugla Beach 4*
★★★★
Timo Resort 5*
★★★★★
Хотел Grand Sunlife 4* Grand Sunlife 4*
★★★★
Хотел Aydinbey Gold Dream Hotel 5* Aydinbey Gold Dream Hotel 5*
★★★★★
Хотел Lonicera World Resort Spa Hotel 5* Lonicera World Resort Spa Hotel 5*
★★★★★
Хотел Ozkaymak Select Resort 5 * Ozkaymak Select Resort 5 *
★★★★★
Хотел Club Kastalia Holiday Village 5* Club Kastalia Holiday Village 5*
★★★★★
Хотел Galeri Resort Hotel 5* Galeri Resort Hotel 5*
★★★★★
Хотел Royal Garden Select & Suite 5* Royal Garden Select & Suite 5*
★★★★★
Хотел Armas Prestige Hotel 5* Armas Prestige Hotel 5*
★★★★★
Хотел Lonicera Premium 5* Lonicera Premium 5*
★★★★★
Хотел Annabella Diamond Hotel & Spa 5* Annabella Diamond Hotel & Spa 5*
★★★★★
Хотел Saphir Hotel 4* Saphir Hotel 4*
★★★★
Хотел Orange County Resort Hotel Alanya 5* Orange County Resort Hotel Alanya 5*
★★★★★
Хотел Lonicera World Resort Spa Hotel 5* Lonicera World Resort Spa Hotel 5*
★★★★★
Хотел Eftalia Ocean Resort 5* Eftalia Ocean Resort 5*
★★★★★
Хотел Granada Luxury Beach Avsallar 5* Granada Luxury Beach Avsallar 5*
★★★★★
Хотел Granada Luxury Okurcalar 5* Granada Luxury Okurcalar 5*
★★★★★
Хотел Utopia World Hotel 5* Utopia World Hotel 5*
★★★★★
Хотел White City Resort 5* White City Resort 5*
★★★★★
Хотел Mylome Luxury Hotel & Resort 5* Mylome Luxury Hotel & Resort 5*
★★★★★
Хотел Haydarpasha Palace 5* Haydarpasha Palace 5*
★★★★★
Хотел Botanik Hotel & Resort 4* Botanik Hotel & Resort 4*
★★★★
Хотел Saphir Resort & Spa 5* Saphir Resort & Spa 5*
★★★★★
Хотел Sealife Buket Beach Hotel 5* Sealife Buket Beach Hotel 5*
★★★★★
Хотел Botanik Platinium Hotel 5* Botanik Platinium Hotel 5*
★★★★★
Хотел Kirman Sidera Luxury & Spa 5* Kirman Sidera Luxury & Spa 5*
★★★★★
Хотел Litore Resort & Spa 5* Litore Resort & Spa 5*
★★★★★
Хотел Kirman Arycanda De Luxe 5* Kirman Arycanda De Luxe 5*
★★★★★
Хотел Kirman Leodikya High Class 5* Kirman Leodikya High Class 5*
★★★★★

Седмичен email бюлетин с промоции и нови програми