Tamassa

Снимки

  • ★★★★
  • Мавриций, Мавриций

Информация за хотел Tamassa


Tamassa е елегантен плажен хотел, разположен на южния бряг на остров Мавриций. Той е заобиколен от тропически лагуни и потънали в зеленина склонове и предлага 3 басейна и луксозен СПА център със сухи и влажни сауни.
Всички стаи в Tamassa имат самостоятелна тераса или балкон с изглед към лагуната или градината. В тях Ви очакват също просторна баня с 2 мивки и LCD телевизор със сателитни канали.
Resort Tamassa предлага екскурзии за дълбоководен риболов, разходки с лодка със стъклено дъно и курсове за водолазен сертификат PADI. За гостите се организират туристически походи из впечатляващите клисури, както и излети с планински велосипеди по протежението на живописното крайбрежие.
Всяка сутрин в комплекса се поднася богата закуска на шведска маса. Ресторантът предлага тераса до басейна и разнообразно а ла карт меню за обяд и вечеря. Има също плажен бар и лоби бар.
Навсякъде е осигурен безплатен WiFi. Resort се намира на 50 километра от международното летище Sir Seewoosagur Ramgoolam и предлага безплатен паркинг.